Sjokoladepålegg

Ingredienser:

350 g hasselnøtter

1,2 dl mandelmelk

5 ss kakaopulver

0,5 dl honning

1 ts vaniljeekstrakt

Framgangsmåte:

  1. Varm stekeovnen til 175 grader.
  2. Bruk en stekeplate og spre nøttene utover. Stek midt i ovnen i 8 minutter.
  3. Bruk en blender/foodprosessor og kjør på full hastighet til du har nøttesmør.
  4. Tilsett de resterende ingrediensene og kjør på full styrke til blandingen har en jevn konsistens.
  5. Oppbevares i kjøleskap i lufttett beholder. Holdbar i 1 uke.
  • Mandeldrikk, glutenfri, 1 l, økologisk, Isola Bio

    kr 65,00
    Kjøp
  • Hasselnøtter, 250 g, økologisk, Manna

    kr 85,00
    Kjøp
  • Kakaopulver, lite fett, 250 g, økologisk, Rapunzel

    kr 75,00
    Kjøp
  • Blomsterhonning, 350 g, økologisk, Jakobsens

    kr 105,00
    Kjøp