Oppskrift

Verdens beste Pavlova

En riktig Pavlova-drøm med hjemmelaget vaniljekrem og ferske bær.

90 minutt

Antall:

Middels

Du kan med fordel bake marengsen dagen før.

Ingredienser

Marengsbunn:

4 stk eggehviter, økologiske
1 ss maisstivelse
1 ts eddik eller sitronsaft

Vaniljekrem:

4 stk eggeplommer, økologiske
4 dl pisket kremfløte

Til pynting:

3 dl pisket kremfløte
ferske bær, økologiske
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

Marengsbunn:

  1. Skru på ovnen på 140°C
  2. Pisk eggehviter til det er en stiv marengs (spare eggeplommene til vaniljekremen).
  3. Rør inn rørsukker, litt og litt mens du pisker. Marengsen skal være blank.
  4. Bre ut en stor runding eller to litt mindre (hvis du vil ha en Pavlova med to etasjer) på et bakepapir.
  5. Stek i ca. 1 time og 15 minutt. Skru av varmen og la bunnen stå i ovnen i minst to timer eller over natten.
  6. Oppbevare marengsbunnen på et tørt sted.

Vaniljekrem:

  1. Pisk eggeplommer, rørsukker og vaniljesukker godt.
  2. Piske kremfløten til fast konsistens.
  3. Vend inn eggeblandingen i fløten.
  4. La stå kaldt.

Montere kaken:

  1. Legg marengsbunnen på et fat som du ønsker å servere på.
  2. Fordel vaniljekrem over marengsbunnen.
  3. Deretter avslutter du med pisket krem og topper kaken med ferske bær.

(Hvis du lagde to mindre margengsbunner, fortsetter du bare og lager et til lag oppå.)

- +
- +
- +

Totalt kr

Bilde som høre til en oppskrift på verdens beste Pavlova.
Verdens beste Pavlova

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista