Oppskrift

Tacoskjell med Quinoafyll

Vi har tatt utgangspunkt i vegetarentusiast Hanne-Lene sin oppskrift på quinoafyll, og byttet ut flere av produktene med økologiske varianter.

15

Antall:

Middels

Vi liker godt tacoen med rømme, salsa og guacamole. Prøv gjerne litt mango i tacoen også for en frisk touch.

Ingredienser

Revet ost til topping
Valgfritt tilbehør

Quinoafyll

0.5 pk gul løk
2 fedd hvitløk
3 dl vann
1 håndfull frisk koriander
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. Finhakk løk og hvitløk og stek i olje. Stek til løken er blank og myk.
  2. Ha så i vann, buljongterning, hakkede tomater, quinoa og krydder. Kok opp og la det småkoke under lokk i ca. 15 minutter. Pass på at det ikke koker for mye, slik at quinoaen rekker å bli ferdig før vannet fordamper.
  3. Når all veske er fordampet og quinoaen er blitt myk, tilsett bønner, mais og frisk koriander. Smak til med salt og pepper.
  4. Sett ovnen på 225 °C varmluft.
  5. Sett tacoskjellene i e form slik at de står. Du kan bruke brettet aluminiumsfolie i en ildfast form.
  6. Stek så tacoskjellene varme i ca. 5 minutt i ovnen, før du fyller skjellene med quinoafyll og topper med revet ost. Stek så videre i ca. 10 minutter til osten er smeltet.
  7. Server med ønsket tilbehør. Vi anbefaler salsa, rømme og frisk salat med guacamole.

TIPS

Vi liker godt tacoen med rømme, salsa og guacamole. Prøv gjerne litt mango i tacoen også for en frisk touch.

For å se Hanne-Lene sin oppskrift: Se her.

- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +

Mais, 140 g, økologisk Ikke på lager

25kr

Dette har du kanskje hjemme

- +

Totalt kr

Tacoskjell med Quinoafyll

Varer totalt kr