Oppskrift

Vegansk taco: Tacoskjell med quinoafyll

Vi har tatt utgangspunkt i vegetarentusiast Hanne-Lene sin oppskrift på quinoafyll, og byttet ut flere av produktene med økologiske varianter for å få vår egen vri!

Antall:

Enkel

Vi liker godt tacoen med vegansk rømme, salsa og guacamole. Prøv gjerne litt mango i tacoen også for en frisk touch.

Ingredienser

1 stk Tacoskjell
Vegansk revet ost til topping
Valgfritt tilbehør

Quinoafyll

1 terning Grønnsaksbuljong
2 dl Quinoa
175 g Svarte bønner
1 stk Mais
0.5 ts Spisskummen
1 neve Frisk koriander
2 fedd Hvitløk
0.5 stk Gul løk
3 dl Vann
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. Finhakk løk og hvitløk, og stek i olje. Stek til løken er blank og myk.
  2. Ha så i vann, buljongterning, hakkede tomater, quinoa og krydder. Kok opp og la det småkoke under lokk i ca. 15 minutter. Pass på at det ikke koker for mye, slik at quinoaen rekker å bli ferdig før vannet fordamper.
  3. Når all væske er fordampet og quinoaen er blitt myk, tilsett bønner, mais og frisk koriander. Smak til med salt og pepper.
  4. Sett ovnen på 225°C varmluft.
  5. Sett tacoskjellene i en form slik at de står. Du kan bruke brettet aluminiumsfolie i en ildfast form.
  6. Stek så tacoskjellene varme i ca. 5 minutt i ovnen, før du fyller skjellene med quinoafyll og topper med vegansk revet ost. Stek så videre i ca. 10 minutter til osten er smeltet.
  7. Server med ønsket tilbehør. Vi anbefaler salsa, vegansk rømme og frisk salat med guacamole.

For å se Hanne-Lene sin opprinnelige oppskrift kan du klikke her.

- +
- +
- +
- +
- +

Totalt kr

Vegansk taco fylt med quinoa og grønnsaker
Vegansk taco: Tacoskjell med quinoafyll

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista