Vi liker godt tacoen med vegansk rømme, salsa og guacamole. Prøv gjerne litt mango i tacoen også for en frisk touch.
Oppskrift
Vegansk taco: Tacoskjell med quinoafyll
Vi har tatt utgangspunkt i vegetarentusiast Hanne-Lene sin oppskrift på quinoafyll, og byttet ut flere av produktene med økologiske varianter for å få vår egen vri!
Antall:
Enkel
- Oppskrift
- Kjøp varer
Ingredienser
Vegansk revet ost til topping
Valgfritt tilbehør
Quinoafyll
1
terning
Grønnsaksbuljong
175
g
Svarte bønner
1
stk
Mais
1
neve
Frisk koriander
2
fedd
Hvitløk
0.5
stk
Gul løk
3
dl
Vann
Kjøp ingredienser
Slik gjør du det
- Finhakk løk og hvitløk, og stek i olje. Stek til løken er blank og myk.
- Ha så i vann, buljongterning, hakkede tomater, quinoa og krydder. Kok opp og la det småkoke under lokk i ca. 15 minutter. Pass på at det ikke koker for mye, slik at quinoaen rekker å bli ferdig før vannet fordamper.
- Når all væske er fordampet og quinoaen er blitt myk, tilsett bønner, mais og frisk koriander. Smak til med salt og pepper.
- Sett ovnen på 225°C varmluft.
- Sett tacoskjellene i en form slik at de står. Du kan bruke brettet aluminiumsfolie i en ildfast form.
- Stek så tacoskjellene varme i ca. 5 minutt i ovnen, før du fyller skjellene med quinoafyll og topper med vegansk revet ost. Stek så videre i ca. 10 minutter til osten er smeltet.
- Server med ønsket tilbehør. Vi anbefaler salsa, vegansk rømme og frisk salat med guacamole.
For å se Hanne-Lene sin opprinnelige oppskrift kan du klikke her.
Totalt kr

Vegansk taco: Tacoskjell med quinoafyll
Varer totalt kr