Oppskrift

Vegansk Quinoa Salat

En fest for smaksløkene dine!

30 min

Antall:

Enkel

LIKE GOD KALD SOM VARM!

Ingredienser

3 dl Quinoa
1 pk Bønnemiks
2 ss Olivenolje
1 ts Karri
0.5 stk Sitron
0.5 stk Granateple
2 stk Vårløk
Bladpersille (etter ønske)
Koriander (etter ønske)
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. Kok quinoa.
  2. Sil laken av bønnemiksen og skyll i kaldt vann.
  3. Hakk persille og koriander- kan gjerne grovhakkes.
  4. Skjær vårløken i ringer.
  5. Rens kjernene ut av granateple.
  6. Rist gresskarkjernene i ca 1 minutt på medium varme i en stekepanne, legg dem så til side.
  7. Varm olje i stekepannen, ha i quinoa, bønnemiks, karri, salt og pepper.
  8. Stek i noen minutter på medium varme, men pass på at det ikke brenner seg i pannen.
  9. Press sitronsaften og hell sirupen over.
  10. Legges over på en tallerken og toppes med gresskarkjerner, vårløk, persille, granateplekjerner og koriander.
  11. Nyt!

- +
- +
- +
- +
- +

Lønnesirup, 250 ml, økologisk Ikke på lager

89kr
- +
- +
- +

Totalt kr

Vegansk Quinoa Salat

Varer totalt kr