Oppskrift
Grove rundstykker
Perfekt rundstykker til matpakken eller som god lunsj!
10 min
Antall:
Middels
- Oppskrift
- Kjøp varer
Ingredienser
Kjøp ingredienserSlik gjør du det
- Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle, og tilsett rapsolje og lettmelk. Elt deigen i kjøkkenmaskin med eltekrok i ca. 10 minutter. Juster med mel og melk slik at deigen blir jevn og smidig.
- Dekk til med plast og la deigen heve i ca. 40 minutter til den har nesten dobbel størrelse.
- Kna den ferdighevede deigen og trill den til en jevn pølse. Del så pølsen inn i like store deler og trill til glatte rundstykker.
- Legg rundstykkene på bakepapir og dekk til med plast eller et kjøkkenhåndkle. Nå skal rundstykkene etterheve i ca. 1/2 time. Sett dem gjerne på et lunt sted.
- Sett stekeovnen på 220°C.
- Pensle rundstykkene med melk eller egg like før de settes inn i ovnen.
- Stek rundstykkene midt i ovnen i ca. 10 minutter. Har du flere brett kan du steke to brett samtidig, bytt gjerne om øverste og nederste brett halvveis under steketiden.
- Stek dem gyldenbrun og avkjøl på rist før servering.
Alternative produkter
Hvetemel, siktet, 25 kg, økologisk, Berte Qvarn - 865.00 kr
-
+
Speltmel, siktet, 25 kg, økologisk, Norganic - 1219.00 kr
-
+
Totalt kr

Grove rundstykker
Varer totalt kr