Oppskrift

To nydelige veganske tacoer

To nydelige og enkle veganske tacoretter som du bare må prøve ut!

Antall:

Enkel

Kan bruke andre typer bønner om ønskelig!

Ingredienser

Burrito med bønnestuing

Hvetetortillas
0.5 stk Jalapeño
2 ss Vann
1 stk Hvitløk
1 stk Sjalottløk
Salat

Linsetaco

2 ss Olivenolje
0.5 ts Paprikapulver
0.5 ts Koriander
0.5 ts Chilipulver
1 pk Ananas
2 klype Havsalt
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

Burrito med bønnestuing:

  1. Bløtlegg de svarte bønnene over natten – Da økes næringsopptaket.
  2. Kok opp bønnene i 30 min. Skyll bønnene så i kaldt vann.
  3. Skjær så skallet av sjalottløken og hvitløken.
  4. Ha bønnene i en food processor sammen med sjalottløk, hvitløk, jalapeño og spisskummen. Kjør til du har en grov masse.
  5. Ha dette i en liten gryte, tilsett et par spiseskjeer vann og la de koke opp på middels varme. Rør ofte slik det ikke brenner seg.
  6. Varm hvetetortillas raskt i stekeovn eller mikrobølgeovn.

Linsetaco:

  1. Hell laken av linsene og skyll de i kaldt vann og kok i 15-30 min.
  2. Ha litt olje i en stekepanne og hiv oppi linser, spisskummen, paprikapulver, koriander, chilipulver, hvitløkspulver og salt.
  3. Stek dette på medium/høy varme i 5-10 minutter.
  4. Hell laken av ananasen.
  5. Legg så tortillachips på en tallerken eller i en skål, topp med linser, ananas og tomatsalsa.
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +

Totalt kr

To nydelige veganske tacoer

Varer totalt kr

kategorier