Oppskrift

Surdeigsbrød

Gry Hammer sin oppskrift

Antall:

Middels

Ingredienser

1 ss Fiberhusk
1 dl Linfrø
500 g Speltmel
500 g Emmer
1 ss Havsalt
1.5 l Vann
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. Bland alle ingrediensene godt for hånd eller i en kjøkkenmaskin.
  2. La deigen stå og melkesyregjære i 8-10 timer før du heller brødene over i 3 godt smurte former
  3. Etterhev i 1-2 timer
  4. Stek på nederste rille i 200 grader i 60 min.
  5. Ta brøda ut av formene etter noen minutter. Da slipper de ofte lettere enn om du prøver å ta dem ut av formene med det samme.
  6.  La dem hvile seg i minst en time før du begynner å skjære i dem.
  7. Nyt!
- +
- +
- +
- +

Totalt kr

Surdeigsbrød

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista