Oppskrift
Sunne grønnkålchips
Margit Veas nydelige grønnkålchips, perfekt om man ønsker noe å knaske på!
10
Antall:
Enkel
- Oppskrift
- Kjøp varer
Slik gjør du det
1. Skyll grønnkålbladene godt i kaldt, rennende vann.
2. Riv bladene i passe store biter, og ha dem i en bolle.
3. Skrell, press og hakk hvitløk og ha den over kålen.
4. Hell over olivenolje og sitron.
5. Ha i salt og pepper og kna godt inn i bladene.
6. Sett ovnen på varmluft og 180 grader.
7. Legg bakepapir på stekebrettet og fordel kålen jevnt utover. Bruk 2 brett dersom kålen overlapper hverandre.
8. La kålen steke i ca. 10 minutter.
9. Rør litt i kålen etter 5 minutter, så alt blir like godt stekt.
10. Kålen blir ekstra sprø om du avkjøler den på rist.
Totalt kr

Sunne grønnkålchips
Varer totalt kr