Oppskrift

Sunne grønnkålchips

Margit Veas nydelige grønnkålchips, perfekt om man ønsker noe å knaske på!

10

Antall:

Enkel

Ingredienser

10 stilker grønnkål
1.5 ts Havsalt
1.5 ts Pepper
2 ss Saft av sitron
2 fedd Hvitløk
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

1. Skyll grønnkålbladene godt i kaldt, rennende vann.

2. Riv bladene i passe store biter, og ha dem i en bolle.

3. Skrell, press og hakk hvitløk og ha den over kålen.

4. Hell over olivenolje og sitron.

5. Ha i salt og pepper og kna godt inn i bladene.

6. Sett ovnen på varmluft og 180 grader.

7. Legg bakepapir på stekebrettet og fordel kålen jevnt utover. Bruk 2 brett dersom kålen overlapper hverandre.

8. La kålen steke i ca. 10 minutter.

9. Rør litt i kålen etter 5 minutter, så alt blir like godt stekt.

10. Kålen blir ekstra sprø om du avkjøler den på rist.

- +
- +
- +

Totalt kr

Sunne grønnkålchips

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista