Oppskrift

Spaghetti Bolognese

En enkel og god middag som passer perfekt i hverdagen!

1 time

Antall:

Middels

Server gjerne med litt frisk basilikum på toppen

Ingredienser

400 g Spaghetti
2 ss Olivelolje
2 ts Oregano
500 g kjøttdeig storfe eller svin
2 stk Gulrøtter
2 stk Løk
2 fedd Hvitløk
Vann
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. Skrell og finhakk løk, hvitløk og gulrot.
  2. Sett en stor kjele eller jerngryte på middels varme og ha i olivenolje og oregano.
  3. Ha i løk, hvitløk og gulrot og rør jevnlig til alt er mykt og begynner å få farge.
  4. Ha så i kjøtt og tomatene og rør godt. Fyll en av boksene med vann og hell vannet i kjelen, rør igjen godt.
  5. Skru ned varmen og la det koke under lokk i 30-40 minutter. Rør av og til.
  6. Kok opp en stor kjele vann. Ha i spaghetti og rør godt. Kok den slik det står på pakken.
  7. La pastaen renne av i et dørslag og hell tilbake i kjelen.
  8. Fyll opp en av boksene til tomatene med kokevannet og hell i kjøttsausen. Rør godt.
- +
- +
- +
- +

Totalt kr

spagetti bolognese
Spaghetti Bolognese

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista