Oppskrift

Raw snickersbiter

Enkel og smakfull!

Antall:

Middels

Slik gjør du det

Bunn:

  1. Bland godt alle ingredienser til bunnen i en blender/ food prossesor.
  2. Legg så en spiseskje av bunnblandingen i muffinsformer- oftes greit å bruke silkonbasert mufinsformer.
  3. Trykk blandingen ned med en skje eller slikkepott.

Fyll:

  1. Fjern steinene fra dadlene.
  2. Ha alle ingrediensene til fyllmassen i blenderen eller food prossesoren.
  3. Kjør fyllet til den er god blandet og massen er seig.
  4. Fordel så fyllet oppå bunnblandingen, her trenger du ikke vær så nøye.

Topping:

  1. Hell over smeltet sjokolade og hakkede peanøtter.
  2. Sett i fryseren i ca. 1 time, eller oppbevar der til senere.
  3. Har de stått lenge i fryseren bør de tine i ca 10-15 min før servering.
  4. Nyt!

*Rapunzel peanøttsmør er naturlig glutenfri, men ikke sertifisert glutenfri.

- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +

Totalt kr

Raw snickersbiter

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista