Oppskrift

Skårne franske pepperkaker

Knallgode pepperkaker med mye smak!

8-10 minutter

Antall:

Enkel

Server med brie eller blåmuggost.

Ingredienser

200 g smør
1 dl sirup
2 ss nellik, malt
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. Finhakk mandlene.
  2. Smelt smøret i en kasserull, hell i sukker og sirup. Ta av kasserull fra komfyren.
  3. Rør inn alt krydder og mandler.
  4. Bland i mel og natron. Rør godt!
  5. Hell ut deigen på kjøkkenbenken.
  6. Del den i 2 og rull dem til to pølser på ca. 25 cm.
  7. Legg pølsene i plastfolie og oppbevar dem i kjøleskap over natten.
  8. Sett ovnen på 175 grader.
  9. Ta ut rullene fra kjøleskapet og skjær tynne skiver. Legg pepperkakene på bakepapirkledde stekebrett.
  10. Steik i ovnen i ca. 8-10 minutter.
  11. Kjøles av på rist.
- +
- +
- +
- +
- +
- +

Totalt kr

Skårne franske pepperkaker.
Skårne franske pepperkaker

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista