Server med brie eller blåmuggost.
Oppskrift
Skårne franske pepperkaker
Knallgode pepperkaker med mye smak!
8-10 minutter
Antall:
Enkel
- Oppskrift
- Kjøp varer
Slik gjør du det
- Finhakk mandlene.
- Smelt smøret i en kasserull, hell i sukker og sirup. Ta av kasserull fra komfyren.
- Rør inn alt krydder og mandler.
- Bland i mel og natron. Rør godt!
- Hell ut deigen på kjøkkenbenken.
- Del den i 2 og rull dem til to pølser på ca. 25 cm.
- Legg pølsene i plastfolie og oppbevar dem i kjøleskap over natten.
- Sett ovnen på 175 grader.
- Ta ut rullene fra kjøleskapet og skjær tynne skiver. Legg pepperkakene på bakepapirkledde stekebrett.
- Steik i ovnen i ca. 8-10 minutter.
- Kjøles av på rist.
Totalt kr
Skårne franske pepperkaker
Varer totalt kr