Oppskrift

Sjokoladekake med hvite sjokoladeknapper

Tone Lambrigtsen er kunderådgiver hos Norganic. Hun er opptatt av sunn mat og trening og liker å prøve ut nye ting som kommer på markedet. Denne gangen frister hun med sjokoladekake med hvite sjokoladeknapper.

Antall:

Middels

Ingredienser

125 g mørk sjokolade (Jeg brukte Manna Premium sjokoladeknapper 70%)
100 g Smør
80 g kokosblomstsukker
3 stk øko egg
80 g Manna speltmel, finmalt
200 g Manna Premium hvite sjokoladeknapper
0.5 dl kald kaffe (espresso)
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. Smelt smør og sjokolade i vannbad.
  2. Ha egg og kokosblomstsukker i en separat bolle og pisk til eggedosiskonsistens.
  3. Tilsett sjokoladeblandingen til eggedosisen.
  4. Sikt deretter melet inn i røren og tilsett hvit sjokolade og kaffe.
  5. Smør en kakeform og ha i røren. Stek på 180 grader i ca. 20 minutter.
  6. Server med en kule god vaniljeis.

Totalt

Sjokoladekake med hvite sjokoladeknapper

Varer totalt kr