Oppskrift

Sjokoladefondant

Besøk i helgen? Hva med å servere denne nydelige sjokoladefondanten?

Antall:

Middels

Server sjokoladefondanten med pisket kremfløte eller is

Ingredienser

100 g Kokosolje
800 g Rørsukker
50 g Mandelmel
3 stk egg
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. Smelt kokosolje og sjokolade i en kjele over lav varme. Temperaturen skal ikke bli høyere enn 50 grader. Rør underveis til sjokoladen har smeltet.
  2. Kakk ett egg om gangen i en liten bolle og pisk det lett sammen med sukkeret.
  3. Bland sjokolade- og eggeblandingen sammen med mandelmel.
  4. Smør formene med et tynt lag med kokosolje.
  5. Fyll porsjonsformene ca 2/3 fulle med røren.
  6. Stek kakene midt i ovnen på 200 grader i ca. 7-9 minutter. Det ytterste laget skal stivne, men inne skal det være mykt og flytende.
  7. Server sjokoladefondanten med pisket kremfløte eller is.
- +
- +
- +
- +

Totalt kr

Sjokoladefondant

Varer totalt kr

kategorier