Server sjokoladefondanten med pisket kremfløte eller is
Oppskrift
Sjokoladefondant
Besøk i helgen? Hva med å servere denne nydelige sjokoladefondanten?
Antall:
Middels
- Oppskrift
- Kjøp varer
Slik gjør du det
- Smelt kokosolje og sjokolade i en kjele over lav varme. Temperaturen skal ikke bli høyere enn 50 grader. Rør underveis til sjokoladen har smeltet.
- Kakk ett egg om gangen i en liten bolle og pisk det lett sammen med sukkeret.
- Bland sjokolade- og eggeblandingen sammen med mandelmel.
- Smør formene med et tynt lag med kokosolje.
- Fyll porsjonsformene ca 2/3 fulle med røren.
- Stek kakene midt i ovnen på 200 grader i ca. 7-9 minutter. Det ytterste laget skal stivne, men inne skal det være mykt og flytende.
- Server sjokoladefondanten med pisket kremfløte eller is.
Totalt kr

Sjokoladefondant
Varer totalt kr