Dette er en smakfull dessert som du enkelt kan lage noen dager i forveien av et selskap. Den kan oppbevares i kjøleskap i 3-5 dager.
Oppskrift
Sjokolade Panna Cotta med Agar
Denne Panna Cottaen med sjokolade er laget med agar agar istedenfor gelatin, noe som gjør den vegansk. Agar agar er et glimrende alternativ til gelatin av animalsk opprinnelse, og er faktisk laget av tang som er tørket i solen.
Antall:
Middels
- Oppskrift
- Kjøp varer
Slik gjør du det
- Ha soyadrikk og krydder i en kjele, og la det trekke i fem minutter.
- Rør inn sjokoladen på svak varme, slik at den smelter.
- Smak til med appelsinsaft. Ta ut den hele stjerneanisen.
- Rør så inn agar agar, og la det hele trekke i 5 minutter under omrøring.
- Hell så blandingen i porsjonsformer. Du kan bruke vanlige glass dersom du ikke har porsjonsformer.
- Sett panna cottaen til avkjøling i minst 4 timer, men gjerne over natten.
- Server med friske bringebær og litt revet sjokolade, eller en nydelig saus av friske bær.
Totalt kr

Sjokolade Panna Cotta med Agar
Varer totalt kr