Oppskrift

Sjokolade Panna Cotta med Agar

Denne Panna Cottaen med sjokolade er laget med agar agar istedenfor gelatin, noe som gjør den vegansk. Agar agar er et glimrende alternativ til gelatin av animalsk opprinnelse, og er faktisk laget av tang som er tørket i solen.

Antall:

Middels

Dette er en smakfull dessert som du enkelt kan lage noen dager i forveien av et selskap. Den kan oppbevares i kjøleskap i 3-5 dager.

Ingredienser

1 l Soyadrikk
0.5 ts Kanel, malt
5 g Agar agar
1 stk Vaniljestang
Saft av 2 appelsiner
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. Ha soyadrikk og krydder i en kjele, og la det trekke i fem minutter.
  2. Rør inn sjokoladen på svak varme, slik at den smelter.
  3. Smak til med appelsinsaft. Ta ut den hele stjerneanisen.
  4. Rør så inn agar agar, og la det hele trekke i 5 minutter under omrøring.
  5. Hell så blandingen i porsjonsformer. Du kan bruke vanlige glass dersom du ikke har porsjonsformer.
  6. Sett panna cottaen til avkjøling i minst 4 timer, men gjerne over natten.
  7. Server med friske bringebær og litt revet sjokolade, eller en nydelig saus av friske bær.
- +
- +
- +
- +
- +

Totalt kr

Sjokolade Panna Cotta med Agar

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista