Oppskrift

Raw sjokoladekake med fire lag

Obs! Start med å legge cashewnøtter til bløt i 2 timer før du begynner på selve kaken. Bunn Kjør alle ingrediensene i en foodprocessor til du har fått en jevn og fast masse. Ha så massen over i en rund kakeform og press lett ned med en slikkepott. Sett formen i fryseren. Vaniljekrem Ha alle…

Antall:

Middels

Sitronjuicen fra Voelkel kan blandes ut med vann til en frisk og smaksrik sitronsaft.

Slik gjør du det

Obs! Start med å legge cashewnøtter til bløt i 2 timer før du begynner på selve kaken.

Bunn

  1. Kjør alle ingrediensene i en foodprocessor til du har fått en jevn og fast masse. Ha så massen over i en rund kakeform og press lett ned med en slikkepott. Sett formen i fryseren.

Vaniljekrem

  1. Ha alle ingrediensene i en foodprocessor og kjør til en glatt krem. Dersom kremen ikke blir glatt nok, kan du tilsette 1 ts vann om gangen til ønsket konsistens.
  2. Fordel vaniljekremen over bunnen med en slikkepott og sett så kaken tilbake i fryseren.

Sjokoladekrem

  1. Smelt kokosolje i en kjele, slik at den blir flytende.
  2. Ha bløtlagte cashewnøtter, havredrikk og smeltet kokosolje i en foodprocessor og kjør til en jevn og myk krem. Tilsett så resten av ingrediensene utenom agar agar og vann. Kjør videre til du har fått en tykk krem.
  3. Kok opp vann i en kjele og tilsett agar agar. La det småkoke i 5 minutter før du har det i sjokoladekremen.
  4. Ta kaken ut av fryseren og fordel sjokoladekremen over vaniljekremen som nå skal være stiv. Ha folie over kaken og sett den tilbake i fryseren i 3-5 timer, gjerne over natten.

Sjokoladeganache

  1. Ha kakaosmør i en kjele og smelt på svak varme. Tilsett så kokosolje, kakaopulver og agavesirup. Rør til alt blir en jevn blanding.
  2. Kjør avokado og sjokoladeblandingen i en foodprocessor til det blir en fin og bløt krem. Smør sjokoladeganachen på toppen av kaken og sett den i kjøleskapet til den skal serveres.
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +

Totalt kr

Raw sjokoladekake med fire lag

Varer totalt kr