Oppskrift

Raw-kake med bringebær og bjørnebær

Raw-kaker er populære blant de som ønsker sunnere dessert alternativer, da de vanligvis er rike på næringsstoffer og en kilde til sunne fettstoffer, fiber og naturlige søtningsmidler. 

Antall:

Middels

Du kan med fordel la cashewnøttene ligge i vann over natten.

Ingredienser

Bunn

0.5 ts Manna havsalt

Mousse

0.5 dl honning
1 stk sitron
2.5 dl bringebær/bjørnebær
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. Hell cashewnøttene i en bolle og dekk dem godt med vann. La dem stå over natten, eller minst i 4 timer. Tøm av vannet og skyll nøttene i et dørslag. La dem renne av mens du forbereder bunnen.
  2. Ha alle ingrediensene til kakebunnen i en foodprosessor og bland til deigen begynner å forme seg, men at det fortsatt er noen større biter i, slik at du kan smake de ulike ingrediensene (hvis deigen ikke binder seg ordentlig, tilsett mer dadler eller sirup.)
  3. Legg bakepapir i en rund bakeform på ca. 24-26 cm. Press deigen jevnt utover i formen.
  4. Hell cashewnøttene i en kraftig blender og kjør til det blir en jevn masse. Tilsett honning, kokosolje (hvis den ikke er flytende, varm den forsiktig til den blir det), bringebær og bjørnebær, vaniljesukker og saften fra sitronen. Bland alt godt sammen.
  5. Fordel moussen jevnt over kaken og sett formen i fryseren i en time før den er klar til servering.
  6. Topp kaken med smelta sjokolade, hakkede nøtter eller bær. Nyt!
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +

Totalt kr

Raw-kake bringebær og bjørnebær oppskrift
Raw-kake med bringebær og bjørnebær

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista