Oppskrift

Quinoasalat med tahinidressing

Denne quinoasalaten er en fullgod middag, men kan også brukes som tilbehør til kjøtt eller fisk om du ønsker det.

Antall:

Middels

Ha epler eller druer i quinoasalaten for krønsj og sødme.

Ingredienser

Quinoasalat

2.5 dl Quinoa
1 ts Timian
3 fedd hvitløk
400 g kantarell eller annen sopp
400 g grønnkål

Tahinidressing

1 ts Epleeddik
2 ss Olivenolje
1 fedd Hvitløk
Saften av en halv sitron
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

Tahinidressing

  1. Finhakk hvitløk og ha i en bolle sammen med tahini, lønnesirup, epleeddik og olivenolje.
  2. Visp godt sammen og smak til med sitronsaft.

Quinoa og grønnsaker

  1. Kok quinoa etter anvisning på pakken.
  2. Kutt opp hvitløk, kantarell og grønnkål så det er klart til bruk.
  3. Rist hasselnøttene i tørr stekepanne på høy varme. Pass på så du ikke brenner dem.
  4. Legg hasselnøttene til side og skru ned til middels varme. Ha i olje, hvitløk og kantarell og stek i noen minutter.
  5. Tilsett så grønnkål, timian og smak til med salt og pepper. Stek til grønnkålen begynner å synke sammen.
  6. Vend blandingen sammen med quinoa og server med tahinidressing.

- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +

Totalt kr

tallerken med grønn salat
Quinoasalat med tahinidressing

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista