Ha epler eller druer i quinoasalaten for krønsj og sødme.
Oppskrift
Quinoasalat med tahinidressing
Denne quinoasalaten er en fullgod middag, men kan også brukes som tilbehør til kjøtt eller fisk om du ønsker det.
Antall:
Middels
- Oppskrift
- Kjøp varer
Ingredienser
Quinoasalat
3
fedd
hvitløk
400
g
kantarell eller annen sopp
400
g
grønnkål
Tahinidressing
1
fedd
Hvitløk
Saften av en halv sitron
Kjøp ingredienser
Slik gjør du det
Tahinidressing
- Finhakk hvitløk og ha i en bolle sammen med tahini, lønnesirup, epleeddik og olivenolje.
- Visp godt sammen og smak til med sitronsaft.
Quinoa og grønnsaker
- Kok quinoa etter anvisning på pakken.
- Kutt opp hvitløk, kantarell og grønnkål så det er klart til bruk.
- Rist hasselnøttene i tørr stekepanne på høy varme. Pass på så du ikke brenner dem.
- Legg hasselnøttene til side og skru ned til middels varme. Ha i olje, hvitløk og kantarell og stek i noen minutter.
- Tilsett så grønnkål, timian og smak til med salt og pepper. Stek til grønnkålen begynner å synke sammen.
- Vend blandingen sammen med quinoa og server med tahinidressing.
Totalt kr

Quinoasalat med tahinidressing
Varer totalt kr