SØT VARIANT LAGES MED SUKKER OG KANEL
Oppskrift
Pinnebrød
Lettvint å lage og smaker godt!
Antall:
Enkel
- Oppskrift
- Kjøp varer
Slik gjør du det
- Bland alt det tørre i en bolle.
- Tilsett olje og vann.
- Elt deigen til den er glatt og smidig.
- Pakk deigen godt i plastfolie/plastpose – må ikke tørke ut!
- Del deigen i biter – surr deigen rundt en pinne eller pølse.
- Stek brødet over glørne på et bål eller en grill.
- Snu ofte på det så brødet blir jevnt stekt uten å bli svidd.
- Nyt!
*Pinnebrødet kan smakes til med tørkede urter som oregano, timian eller rosmarin.
Alternative produkter
Hvetemel, siktet, 25 kg, økologisk, Berte Qvarn - 639.2 kr
-
+
Speltmel, siktet, 25 kg, økologisk, Norganic - 959.2 kr
-
+
Totalt kr
![](https://www.okoland.no/wp-content/uploads/2021/06/Pinnebrod-uke-25-1024x512px.png)
Pinnebrød
Varer totalt kr