Oppskrift

Pinnebrød

Lettvint å lage og smaker godt!

Antall:

Enkel

SØT VARIANT LAGES MED SUKKER OG KANEL

Ingredienser

1.5 ts Havsalt
2 ts Bakepulver
3 ss Rørsukker
1 dl Olje
2 dl Vann lunkent
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. Bland alt det tørre i en bolle.
  2. Tilsett olje og vann.
  3. Elt deigen til den er glatt og smidig.
  4. Pakk deigen godt i plastfolie/plastpose – må ikke tørke ut!
  5. Del deigen i biter – surr deigen rundt en pinne eller pølse.
  6. Stek brødet over glørne på et bål eller en grill.
  7. Snu ofte på det så brødet blir jevnt stekt uten å bli svidd.
  8. Nyt!

*Pinnebrødet kan smakes til med tørkede urter som oregano, timian eller rosmarin.

- +

Alternative produkter

Hvetemel, siktet, 25 kg, økologisk, Berte Qvarn - 799.00 kr

- +

Speltmel, siktet, 25 kg, økologisk, Norganic - 1199.00 kr

- +
- +
- +
- +
- +
- +

Totalt kr

Pinnebrød

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista