Dryss gjerne over litt parmesan før avkjøling.
Oppskrift
Pestobrød
Prøv dette smakfulle brødet!
30-40 min på 200°C i forvarmet ovn
Antall:
Middels
- Oppskrift
- Kjøp varer
Slik gjør du det
- Bland sammen hvetemel, tørrgjær og salt i en bolle
- Hell i vann og elt til deigen er fin og smidig
- Dekk deigen til og la den heve til ca. dobbel størrelse
- Ha litt mel på benken og kjevl deigen til en firkant
- Smør så pesto utover hele deigen – husk kantene også!
- Rull deigen til en pølse, skjær pølsen i 2 og tvinne de to halvdelene sammen
- Legg brødet på et bakepapir og la den etterheve i ca. 30min
- Pensle olivenolje på brødet før steking
- La brødet avkjøles på rist
Alternative produkter
Hvetemel, siktet, 25 kg, økologisk, Berte Qvarn - 639.2 kr
-
+
Speltmel, siktet, 25 kg, økologisk, Norganic - 959.2 kr
-
+
Totalt kr
![Oppskrift på knallgodt pestobrød. Perfekt som tilbehør til varm suppe.](https://www.okoland.no/wp-content/uploads/2021/01/Pestbrod-oppskrifter-nettsiden.png)
Pestobrød
Varer totalt kr