Oppskrift

Pestobrød

Prøv dette smakfulle brødet!

30-40 min på 200°C i forvarmet ovn

Antall:

Middels

Dryss gjerne over litt parmesan før avkjøling.

Ingredienser

1 ts Tørrgjær
1 ts Havsalt
1 stk Bakepapir

2.5 dl Vann
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. Bland sammen hvetemel, tørrgjær og salt i en bolle
  2. Hell i vann og elt til deigen er fin og smidig
  3. Dekk deigen til og la den heve til ca. dobbel størrelse
  4. Ha litt mel på benken og kjevl deigen til en firkant
  5. Smør så pesto utover hele deigen – husk kantene også!
  6. Rull deigen til en pølse, skjær pølsen i 2 og tvinne de to halvdelene sammen
  7. Legg brødet på et bakepapir og la den etterheve i ca. 30min
  8. Pensle olivenolje på brødet før steking
  9. La brødet avkjøles på rist

 

- +

Alternative produkter

Hvetemel, siktet, 25 kg, økologisk, Berte Qvarn - 799.00 kr

- +

Speltmel, siktet, 25 kg, økologisk, Norganic - 1199.00 kr

- +
- +
- +
- +
- +

Totalt kr

Oppskrift på knallgodt pestobrød. Perfekt som tilbehør til varm suppe.
Pestobrød

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista