Oppskrift

Pestobrød

Prøv dette smakfulle brødet!

30-40 min på 200°C i forvarmet ovn

Antall:

Middels

Dryss gjerne over litt parmesan før avkjøling.

Ingredienser

1 ts Tørrgjær
1 ts Havsalt
1 stk Bakepapir

2.5 dl Vann
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. Bland sammen hvetemel, tørrgjær og salt i en bolle
  2. Hell i vann og elt til deigen er fin og smidig
  3. Dekk deigen til og la den heve til ca. dobbel størrelse
  4. Ha litt mel på benken og kjevl deigen til en firkant
  5. Smør så pesto utover hele deigen – husk kantene også!
  6. Rull deigen til en pølse, skjær pølsen i 2 og knytt de to halvdelene sammen
  7. Legg brødet på et bakepapir i en bakeform og la den etterheve i ca. 30min
  8. Pensle olivenolje på brødet før steking
  9. Ta brødet ut av formen før avkjøling på rist

- +

Alternative produkter

Hvetemel, siktet, 25 kg, økologisk, Berte Qvarn - 699 kr

- +

Speltmel, siktet, 25 kg, økologisk, Norganic - 1280 kr

- +
- +
- +
- +
- +

Totalt kr

Deilig pestobrød på et håndte.
Pestobrød

Varer totalt kr