Oppskrift
Pastasalat med kylling og pesto
Pastasalat er enkelt å lage og smaker utrolig herlig med pestodressing. Denne oppskriften tar deg ca 30 minutter og passer like godt til middag som til lunsj.
30 min
Porsjoner:
Enkel
- Oppskrift
- Kjøp varer
Ingredienser
2
ss
Økologiske pinjekjerner
4
stk
Kyllingfilet
3
ss
Grovhakket frisk basilikum
1
pk
Cherrytomater
1
pk
Babyspinat
1.5
dl
Crème Fraîche (lett)
Kjøp ingredienser
Slik gjør du det
Slik lager du denne herlige pastasalaten:
- Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek på pannen i ca. 2 minutter på hver side til kyllingen har fått en fin farge. Etterstek på lav varme under lokk i 5 minutter. Jo tykkere fileter, jo lengre steketid. Sett så kyllingfiletene til side.
- Kok pasta i en kjele med en klype salt og olivenolje. Sil av vannet og avkjøl.
- Bland sammen økologisk pesto og créme fraîche og vend pastaen inn i dressingen.
- Riv kyllingfiletene i mindre biter ved hjelp av to gafler. Vend inn olje, soyasaus og basilikum.
- Rist pinjekjernene raskt i en stekepanne til de får en gylden farge.
- Anrett pasta, tomater og spinat på en tallerken og ha over kylling og ristede pinjekjerner.
- Server gjerne med et godt brød eller hvitløksbaguetter.
Hvis du vil gjøre denne pastasalaten ekstra god, bruker du din egen hjemmelagde pesto. Oppskriften til det kan du finne her.
Totalt kr

Pastasalat med kylling og pesto
Varer totalt kr