Oppskrift

Pastasalat med kylling og pesto

Pastasalat er enkelt å lage og smaker utrolig herlig med pestodressing. Denne oppskriften tar deg ca 30 minutter og passer like godt til middag som til lunsj.

30 min

Porsjoner:

Enkel

 

 

 

Ingredienser

4 stk Kyllingfilet
3 ss Grovhakket frisk basilikum
1 pk Cherrytomater
1 pk Babyspinat
1.5 dl Crème Fraîche (lett)
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

Slik lager du denne herlige pastasalaten:

  1. Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek på pannen i ca. 2 minutter på hver side, til kyllingen har fått en fin farge. Etterstek på lav varme under lokk i 5 minutter. Jo tykkere fileter, jo lengre steketid. Sett så kyllingfiletene til side.
  2. Kok pasta i en kjele med en klype salt og olivenolje. Sil av vannet og avkjøl.
  3. Bland sammen økologisk pesto og créme fraîche og vend pastaen inn i dressingen.
  4. Riv kyllingfiletene i mindre biter ved hjelp av et par gafler. Ved inn olje, soyasaus og basilikum.
  5. Rist pinjekjernene raskt i en stekepanne til de får en gylden farge.
  6. Anrett pasta, tomater og spinat på en tallerken og ha over kylling og ristede pinjekjerner.
  7. Server gjerne med godt brød eller hvitløksbagetter.

Hvis du vil gjøre denne pastasalaten ekstra god, bruker du din egen hjemmelagde pesto. Oppskriften til det kan du finne her.

- +
- +
- +
- +

Totalt kr

Et bord med tre gryter. En har brødsmuler, en har en deilig pastasalat med spinat og fusilli mens den tredje har pinjekjerner.
Pastasalat med kylling og pesto

Varer totalt kr