Oppskrift

Pasta med hjemmelaget økologisk valnøttpesto

Nydelig pastarett med hjemmelaget valnøttpesto.

Antall:

Enkel

Server med et godt brød og en god salat.

Ingredienser

1 Skive loff
1 dl Melk
2 ss Olivenolje
2 fedd Hvitløk
2 ss parmesan, revet
200 g Spaghetti
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. La brødet ligge i melken i noen minutt.
  2. Riv parmesan.
  3. Ha alle ingrediensene i en blender og bland til en jevn røre.
  4. Hell pestoen i en serveringsskål, stor nok til pastaen.
  5. Kok pasta og hell av, spar litt av pastavannet.
  6. Bland sammen med pestoen.
  7. Hvis det blir for «tørt», bland oppi litt av pastavannet.
  8. Smak til med salt og sort pepper.
  9. Server med litt ekstra revet parmesanost og grovhakkete valnøtter på toppen.
- +
- +
- +
- +

Totalt kr

Pasta med hjemmelaget økologisk valnøttpesto.
Pasta med hjemmelaget økologisk valnøttpesto

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista