Oppskrift

Oppskrift på knekkebrød

Hjemmelaget mat smaker alltid best. Dette er en god oppskrift på knekkebrød som du kan lage hjemme med god samvittighet.

1 time og 10 min

Antall:

Enkel

Knekkebrød bør ikke lagres i helt lufttett boks eller plastpose. Bruk heller en kakeboks i metall eller en papirpose. Da holder de seg sprø og god.

Ingredienser

0.1 l Sesamfrø
0.1 l Linfrø
0.1 l Havsalt
0.7 l Vann
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 160 °C, varmluft.
  2. Bland sammen sammalt hvete, havregryn, solsikkekjerner, sesamfrø, linfrø og salt.
  3. Rør inn vannet og bland godt sammen.
  4. Fordel knekkebrød-blandingen på 2 stekebrett kledd med bakepapir. En slikkepott dyppet i litt vann fungerer godt til dette.
  5. Stek begge brettene samtidig i 1 time og 10 minutter.
  6. Ta ut stekebrettene etter halve steketiden og bruk en saks eller et pizzahjul til å dele opp knekkebrødene i passende biter.
  7. Bytt plass på stekebrettene i ovnen og stek videre til knekkebrødene er blitt sprø.
  8. Avkjøl knekkebrødene på rist.
- +
- +
- +
- +

Totalt kr

Knekkebrød deig med avmerkete linjer
Oppskrift på knekkebrød

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista