Knekkebrød bør ikke lagres i helt lufttett boks eller plastpose. Bruk heller en kakeboks i metall eller en papirpose. Da holder de seg sprø og god.
Oppskrift
Oppskrift på knekkebrød
Hjemmelaget mat smaker alltid best. Dette er en god oppskrift på knekkebrød som du kan lage hjemme med god samvittighet.
1 time og 10 min
Antall:
Enkel
- Oppskrift
- Kjøp varer
Slik gjør du det
- Sett stekeovnen på 160 °C, varmluft.
- Bland sammen sammalt hvete, havregryn, solsikkekjerner, sesamfrø, linfrø og salt.
- Rør inn vannet og bland godt sammen.
- Fordel knekkebrød-blandingen på 2 stekebrett kledd med bakepapir. En slikkepott dyppet i litt vann fungerer godt til dette.
- Stek begge brettene samtidig i 1 time og 10 minutter.
- Ta ut stekebrettene etter halve steketiden og bruk en saks eller et pizzahjul til å dele opp knekkebrødene i passende biter.
- Bytt plass på stekebrettene i ovnen og stek videre til knekkebrødene er blitt sprø.
- Avkjøl knekkebrødene på rist.
Totalt kr

Oppskrift på knekkebrød
Varer totalt kr