Du kan også bruke gresskarkjerner eller knuste nøtter som topping på hamburgerbrødene. Utrolig godt!
Oppskrift
Økologiske Hamburgerbrød
Slå på stortromma med disse hjemmelagde økologiske hamburgerbrødene. Perfekt til sommerfesten! Denne oppskriften gir 16 hamburgerbrød.
10 min
Antall:
Middels
- Oppskrift
- Kjøp varer
Slik gjør du det
- Ha alle tørrvarene i en bakebolle og bland godt.
- Ha i smør, vann og egg. Elt deigen for hånd eller i kjøkkenmaskin.
- La deigen hvile under plast eller et kjøkkenhåndkle i en time.
- Del deigen i like store deler og form dem til runde boller (ca. 100 g).
- Sett hamburgerbrødene på et stekebrett med bakepapir og dekk til. La dem etterheve i 20 minutt eller til dobbel størrelse.
- Pensle brødene med vann og strø over sesamfrø.
- Stek hamburgerbrødene midt i ovnen på 200°C i 10 minutter.
- La dem avkjøle seg helt før servering.
Alternative produkter
Hvetemel, siktet, 25 kg, økologisk, Berte Qvarn - 524.25 kr
-
+
Speltmel, siktet, 25 kg, økologisk, Berte Qvarn - 843.75 kr
-
+
Totalt kr

Økologiske Hamburgerbrød
Varer totalt kr