Oppskrift

Økologiske Hamburgerbrød

Slå på stortromma med disse hjemmelagde økologiske hamburgerbrødene. Perfekt til sommerfesten! Lag litt ekstra når du først er i gang, og frys dem til en senere anledning. Tipper det er flere enn oss som spiser hamburger flere ganger i løpet av sommeren. Denne oppskriften gir 16 hamburgerbrød.

Antall:

Middels

Ingredienser

1 ss 1 ss økologisk smør, smeltet
5 dl lunket vann
2 stk økologiske egg
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

Smelt kokosoljen i kjelen. Ha i kakaopulver, rørsukker, vaniljesukker og salt. Rør maisstivelse ut i mandelmelken. Hell dette i kjelen og visp godt. La det koke i 2 minutter. Da er den ferdig og kan helles tilbake i en tom kartong eller form. Avkjøl i kjøleskap eller fryser + kjøleskap. Du kan sette den i fryseren først og etterpå en liten stund i kjøleskapet. Puddingen skal se tykk ut når den har småkokt i 2 minutter. Den blir fin og blank når den er ferdig.

Bruker du den tomme kartongen: Åpne den helt slik at det er lett å helle den tykke masse i. Når du skal servere – klipp lite hull i andre enden slik at det ikke blir vakuum og puddingen blir vanskelig å få ut av kartongen.

- +

Alternative produkter

Hvetemel, siktet, 25 kg, økologisk, Berte Qvarn - 699 kr

- +

Speltmel, siktet, 25 kg, økologisk, Berte Qvarn - 1125 kr

- +
- +
- +
- +

Totalt kr

Økologiske Hamburgerbrød

Varer totalt kr