Oppskrift

Økologiske Hamburgerbrød

Slå på stortromma med disse hjemmelagde økologiske hamburgerbrødene. Perfekt til sommerfesten! Denne oppskriften gir 16 hamburgerbrød.

10 min

Antall:

Middels

Du kan også bruke gresskarkjerner eller knuste nøtter som topping på hamburgerbrødene. Utrolig godt!

Ingredienser

2.5 dl Rørsukker
1.5 ts Havsalt
1 pk Tørrgjær
5 dl Lunket vann
2 stk Økologiske egg
1 ss Økologisk smør, smeltet
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. Ha alle tørrvarene i en bakebolle og bland godt.
  2. Ha i smør, vann og egg. Elt deigen for hånd eller i kjøkkenmaskin.
  3. La deigen hvile under plast eller et kjøkkenhåndkle i en time.
  4. Del deigen i like store deler og form dem til runde boller (ca. 100 g).
  5. Sett hamburgerbrødene på et stekebrett med bakepapir og dekk til. La dem etterheve i 20 minutt eller til dobbel størrelse.
  6. Pensle brødene med vann og strø over sesamfrø.
  7. Stek hamburgerbrødene midt i ovnen på 200°C i 10 minutter.
  8. La dem avkjøle seg helt før servering.
- +

Alternative produkter

Hvetemel, siktet, 25 kg, økologisk, Berte Qvarn - 524.25 kr

- +

Speltmel, siktet, 25 kg, økologisk, Berte Qvarn - 843.75 kr

- +
- +
- +
- +

Totalt kr

Økologiske Hamburgerbrød

Varer totalt kr