Det er fult mulig å erstatte all melken med vann dersom du ønsker det.
Oppskrift
Matpakkebrød
Lykken er å åpne matpakken og se at det ligger saftig, hjemmelaget brød med favorittpålegget ditt der.
50 min
Antall:
Enkel
- Oppskrift
- Kjøp varer
Slik gjør du det
- Ha lunken melk (37 °C) i en bakebolle og smuldre gjæren i melken. Rør til gjæren er blitt oppløst.
- Tilsett salt, solsikkekjerner, kesam og mel. Hold igjen noe av melet, slik at du kan justere deigen underveis.
- Dekk bakebollen med plast og sett til heving på et lunt sted i ca. 40 minutter.
- Dryss mel over benkeplaten og del deigen i to like store deler. Form deigen og legg den i to godt smurte brødformer.
- Etterhev under plast i ca. 30 minutter.
- Stek brødene på 200 °C, nederste rille, i ca. 30 minutt. Avkjøl på rist.
Alternative produkter
Hvetemel, siktet, 25 kg, økologisk, Berte Qvarn - 865.00 kr
-
+
Speltmel, siktet, 25 kg, økologisk, Norganic - 1219.00 kr
-
+
Totalt kr

Matpakkebrød
Varer totalt kr