Oppskrift

Matpakkebrød

Lykken er å åpne matpakken og se at det ligger saftig, hjemmelaget brød med favorittpålegget ditt der.

50 min

Antall:

Enkel

Det er fult mulig å erstatte all melken med vann dersom du ønsker det.

Ingredienser

1 ts Havsalt
1 pk Fersk gjær
5 dl Lunken økologisk lettmelk
3 dl Naturell kesam
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. Ha lunken melk (37 °C) i en bakebolle og smuldre gjæren i melken. Rør til gjæren er blitt oppløst.
  2. Tilsett salt, solsikkekjerner, kesam og mel. Hold igjen noe av melet, slik at du kan justere deigen underveis.
  3. Dekk bakebollen med plast og sett til heving på et lunt sted i ca. 40 minutter.
  4. Dryss mel over benkeplaten og del deigen i to like store deler. Form deigen og legg den i to godt smurte brødformer.
  5. Etterhev under plast i ca. 30 minutter.
  6. Stek brødene på 200 °C, nederste rille, i ca. 30 minutt. Avkjøl på rist.
- +
- +

Alternative produkter

Hvetemel, siktet, 25 kg, økologisk, Berte Qvarn - 799.00 kr

- +

Speltmel, siktet, 25 kg, økologisk, Norganic - 1199.00 kr

- +
- +
- +

Totalt kr

Matpakkebrød

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista