Oppskrift

Økologisk gresskarsuppe

Gresskarsuppe med mange herlige smaker.

45 minutter

4:

Middels

Server med ditt favorittbrød.

Ingredienser

600 g Gresskar, økologisk
3 stk Gulrøtter, økologisk
1 stk Stor løk, økologisk
3 fedd Hvitløk, økologisk
0.75 dl Manna kokosmelk
8 dl Vann
3 ss Olivenolje
Chiliflak
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. Skjær av lokket og ta ut innmaten av gresskaret.
  2. Skrell gresskaret og gulrøttene og skjær disse i grove biter.
  3. Finhakk løk og hvitløk.
  4. Fres løk og hvitløk i olje sammen med chiliflak i en gryte.
  5. Tilsett deretter gresskar og gulrøtter, og la alt steke i kjelen i noen minutter.
  6. Løs opp buljongen i vann og hell blandingen i gryten.
  7. Kok blandingen til gresskarbitene blir myke.
  8. Miks suppen med en stavmikser for å få suppen jevn.
  9. Tilsett kokosmelken og kok opp blandingen en gang til.
  10. Smak til med salt og pepper.
  11. Server med et godt brød.
- +
- +
- +
- +

Totalt kr

Økologisk gresskarsuppe
Økologisk gresskarsuppe

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista