Server med ditt favorittbrød.
Oppskrift
Økologisk gresskarsuppe
Gresskarsuppe med mange herlige smaker.
45 minutter
4:
Middels
- Oppskrift
- Kjøp varer
Ingredienser
600
g
Gresskar, økologisk
3
stk
Gulrøtter, økologisk
1
stk
Stor løk, økologisk
3
fedd
Hvitløk, økologisk
8
dl
Vann
Chiliflak
Kjøp ingredienser
Slik gjør du det
- Skjær av lokket og ta ut innmaten av gresskaret.
- Skrell gresskaret og gulrøttene og skjær disse i grove biter.
- Finhakk løk og hvitløk.
- Fres løk og hvitløk i olje sammen med chiliflak i en gryte.
- Tilsett deretter gresskar og gulrøtter, og la alt steke i kjelen i noen minutter.
- Løs opp buljongen i vann og hell blandingen i gryten.
- Kok blandingen til gresskarbitene blir myke.
- Miks suppen med en stavmikser for å få suppen jevn.
- Tilsett kokosmelken og kok opp blandingen en gang til.
- Smak til med salt og pepper.
- Server med et godt brød.
Totalt kr

Økologisk gresskarsuppe
Varer totalt kr