Oppskrift

Blåbærgele

Sjekk ut den flotte blåbærgelen fra Margit Vea! NAM sier vi bare.

20

Antall:

Middels

Server gjerne geleen med hjemmelaget vaniljesaus eller stivpisket kremfløte. Frisk opp med ferske bær!

Ingredienser

1 ss Rørsukker
1.5 ts Vaniljesukker
5 dl Økologisk eplejuice
250 g Økologiske blåbær (ferske/frosne bær)
2 Stilker med økologisk sitronmelisse eller mynte
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. Mål opp eplejuice og riktig mengde blåbær
  2. Ha eplejuice, blåbær, rørsukker, vaniljesukker og sitronmelisse/mynteblader i en kjele.
  3. Kok opp og la det småkoke i ca. 20 minutter.
  4. Sil alt sammen over i en bolle. Da unngår du grumsete gele med bløte blader.
  5. Bland agar agar inn i 1 dl væske, varm opp og kok i 2-3 minutter under omrøring til alt pulveret er løst opp.
  6. Bland så dette sammen med blåbærsaften i bollen. Hell saften over i en større serveringsbolle, eller fordel den i passende porsjonsglass. La den stå i kjøleskapet til den stivner – ca. tre timer.
  7. Server gjerne geleen med hjemmelaget vaniljesaus eller stivpisket kremfløte. Frisk opp med ferske bær!
- +
- +
- +

Totalt kr

Blåbærgele

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista