Oppskrift

O’boy Kake

Saftig og enkel å lage!

30min

Antall:

Middels

BEST Å DOBBLE MENGDEN GLASUR

Ingredienser

Bunn

4.5 dl Rørsukker
1 ts Bakepulver
1 ts Natron
200 g Smør
2 dl O'boy
5 dl Kulturmelk
3 stk Egg

Glasur

2 ts Vaniljesukker
5 dl Melis
6 ss O'boy
0.5 dl Kaffi
100 g Smør
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

Bunn:

  1. Forvarm ovnen til 175 grader (over- og undervarme)
  2. Mål opp alle ingrediensen
  3. Smelt smør (la det avkjøles litt)
  4. Bland alt det tørre i en bakebolle
  5. Tilsett eggene og kulturmelk
  6. Rør inn det smelta smøret
  7. Hell så over i en stor langpanne i kledd bakepapir (kan også fordeles på to runde former på ca 20cm.)
  8. Stekes i 30min (avhenger av ovn)

Glasur:

  1. Bland alt det tørre i en bakebolle
  2. Tilsett smeltet smør og kaffi
  3. Rør godt
  4. Bruk en gaffel for å stikke hull i kaken mens den er varm, hell så glasuren over.
  5. Nyt!
- +

Alternative produkter

Hvetemel, siktet, 25 kg, økologisk, Berte Qvarn - 799.00 kr

- +

Speltmel, siktet, 25 kg, økologisk, Norganic - 1199.00 kr

- +
- +
- +
- +
- +

Totalt kr

O’boy Kake

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista