Du kan fylle bollene med syltetøy, sjokoladekrem, marsipan eller noe annet godt!
Oppskrift
Nydelig bolleoppskrift
Denne bolledeigen er uten melk og smør og man bruker rapsolje og havregrøt istedenfor. Verdens beste boller fra Godt Brød!
10 min
Antall:
Enkel
- Oppskrift
- Kjøp varer
Slik gjør du det
- Aller først lager vi bollehev. Da koker vi opp vannet og heller over havregrynene. La dette så kjøle ned.
- Bland så sammen bollehev og resten av ingrediensene. Elt dette i en maskin i ca. 15 minutter eller i 20-25 minutter for hånd. Dekk til og la deigen hvile i ca. en time.
- Når deigen har hvilt deler man den i 20 like emner og triller ut til boller. Legg disse på et stekebrett med bakepapir og la de heve til dobbel størrelse – ca. 1-2 timer ved romtemperatur.
- Før man setter de i ovnen, pensler man med vispet egg. Så inn i ovnen på 230 grader i ca. 10 minutter.
- Nystekte boller er klar for servering!
Totalt kr

Nydelig bolleoppskrift
Varer totalt kr