Oppskrift

Matmuffins med bokhvete og mandelmel

Matmuffins er både godt og artig å ha i matpakken. Her kan du se oppskriften vår med bokhvete og mandelmel.

20 min

Antall:

Middels

Gjør matpakken hakket artigere

Ingredienser

50 g Rørsukker
100 g Mandelmel
60 g Bokhvetemel, glutenfritt
1 ts Bakepulver
0.5 ts Himalayasalt
4 stk Egg
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. Pisk egg og rørsukker i en bolle til du har fått en lys og luftig eggedosis.
  2. Bland mandelmel, bokhvetemel, bakepulver og himalayasalt sammen før du vender det inn i eggedosisen.
  3. Sett ovnen på 170 grader.
  4. Hell muffinsrøren over i papirformer eller i et muffinsbrett. Stek muffinsene i ca. 20 minutter til de er blitt gyldne. Avkjøl på rist.

Hvis du heller vil lage ditt eget brød, kan du gjerne prøve vårt speltbrød, grytebrød eller rugbrød.

- +
- +
- +
- +

Totalt kr

Muffinsform med matmuffins
Matmuffins med bokhvete og mandelmel

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista