Oppskrift

Lasagne

Nydelig italiensk rett som passer perfekt med focaccia!

1 time

Antall:

Middels

SMAK TIL MED SALT, PEPPER OG TØRKET URTER.

Ingredienser

Kjøttsaus:

3 ss Tomatpure
1 ts Salt
1 ts Pepper
2 ts Oregano
2 ts Basilikum
1 ss Rørsukker
1 stk Løk
2 stk Gulrøtter
2 dl Vann
400 g Karbonadedeig

Ostesaus

1 ts Muskat
0.5 ts Sort Pepper
1 ts Havsalt
3 ss Tine Meierismør
6 dl Melk
1 neve Revet ost
Revet ost til topping
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

Kjøttsaus:

  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Brun karbonadedeig i olje på en stekepanne.
  3. Finhakk løk og riv gulrot – tilsettes så i karbonadedeigen.
  4. Rør om.
  5. Tilsett tomatpuré og la den putre litt.
  6. Tilsett vann og rør godt om.
  7. Ha i hakket tomater.
  8. Tilsett salt, pepper, sukker og tørket urter.
  9. La det småkoke i 20 minutter.

Ostesaus:

  1. Smelt smør og rør inn hvetemel.
  2. Spe med melk.
  3. Tilsett salt, pepper og malt muskattnøtt.
  4. Kok opp under omrøring.
  5. Tilsett revet ost.
  6. La den putre i noen minutter til den tykner til litt.

Lasagnemontering:

  1. Bruk en ildfast form.
  2. Hell kjøttsaus i bunn.
  3. Legg på lasagneplater.
  4. Hell over ostesaus.
  5. Hell over kjøttsaus.
  6. Legg på lasagneplater.
  7. Avslutt med ostesaus og dryss over revet ost.
  8. Stek midt i ovnen i ca 30-40 min – til osten er gylden.
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +

Alternative produkter

Hvetemel, siktet, 25 kg, økologisk, Berte Qvarn - 799.00 kr

- +

Speltmel, siktet, 25 kg, økologisk, Norganic - 1199.00 kr

- +
- +

Totalt kr

Lasagne

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista