Oppskrift

Kokosmakroner

Tradisjonsrik søt julebakst laget av kokosmasse, melis, egg og vaniljesukker. Enkel og fantastisk god oppskrift!

8-12 min

Antall:

Enkel

Når du kan snu bollen på hode uten at marengsen renner da er den ferdig! God marengs tar tid!

Ingredienser

250 g Kokosmasse
1.5 ts Vaniljesukker
3 dl Melis
4 stk Eggehvite fra økologisk egg
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. Pisk marengs av eggehvite og melis, vend forsiktig inn kokosmassen og vaniljesukkeret.
  2. La det stå i ca. 15 minutter i kjøleskapet, da vil kokosen svelle og du vil få fastere kokosmakroner som ikke renner under steking.
  3. Bruk så 2 skjeer til å lage små topper som du legger på en stekeplate som er dekket med bakepapir.
  4. Stek de ferdiglagde toppene i en forvarmet ovn på 180 grader (Bruker du varmluft, kan de stekes på 160 grader). De skal stekes i ca. 8-12 min, avhengig av ovn og størrelse på makronene.
  5. Når de er ferdig stekte er de lyse i fargen og slipper bakepapiret lett når de blir avkjølt. Slipper de derimot ikke, kan du prøve å steke de en gang til i noen minutter.

La kokosmakronene avkjøles helt på stekeplaten før du flytter på dem.
Oppbevares i en lufttett kakeboks.

- +
- +

Totalt kr

Kokosmakroner

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista