Oppskrift

Kjøleskapsgrøt med bringebær og agavesirup

Kjøleskapsgrøt er den perfekte frokosten da den kan lages kvelden i forveien. Da er det veldig enkelt å bare toppe den med favoritt tilbehør om morgenen. Sunn og god frokost, på kortest mulig tid – det liker vi!

10 min

Antall:

Enkel

Du kan bytte ut bringebær med andre bær eller smaker du liker bedre. F.eks: Peanøttsmør og banan, eple og tranebær eller blåbær og vanilje.

Ingredienser

1 ss Agavesirup
1 ss Chiafrø
4 dl Helmelk
2 ss Naturell yoghurt
2.5 dl Frosne bringebær
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. Ha melk, yoghurt og bringebær i en blender. Bland godt og ha over i en bolle. Rør inn lettkokte havregryn og chiafrø.
  2. Fordel grøten i glass med lokk eller små matbokser og la dem stå i kjøleskapet over natten (minimum 6 timer).
  3. Spis grøten toppet med friske bringebær, blåbær, kokoschips og hakkede pistasjnøtter.

Denne kjøleskapsgrøten er laget med bringebær og agavesirup noe som gir den ekstra friskhet og en herlig sødme.

- +
- +
- +
- +

Totalt kr

To glass med kjøleskapsgrøt, bringebær og blåbær.
Kjøleskapsgrøt med bringebær og agavesirup

Varer totalt kr