Oppskrift

Kjøleskapsgrøt med bringebær og agavesirup

Kjøleskapsgrøt er den perfekte frokosten da den kan lages kvelden i forveien. Da er det veldig enkelt å bare toppe den med favoritt tilbehør om morgenen. Sunn og god frokost, på kortest mulig tid – det liker vi!

10 min

Antall:

Enkel

Du kan bytte ut bringebær med andre bær eller smaker du liker bedre. F.eks: Peanøttsmør og banan, eple og tranebær eller blåbær og vanilje.

Ingredienser

1 ss Agavesirup
1 ss Chiafrø
4 dl Helmelk
2 ss Naturell yoghurt
2.5 dl Frosne bringebær
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. Ha melk, yoghurt og bringebær i en blender. Bland godt og ha over i en bolle. Rør inn lettkokte havregryn og chiafrø.
  2. Fordel grøten i glass med lokk eller små matbokser og la dem stå i kjøleskapet over natten (minimum 6 timer).
  3. Spis grøten toppet med friske bringebær, blåbær, kokoschips og hakkede pistasjnøtter.

Denne kjøleskapsgrøten er laget med bringebær og agavesirup noe som gir den ekstra friskhet og en herlig sødme.

- +
- +
- +
- +

Totalt kr

To glass med kjøleskapsgrøt, bringebær og blåbær.
Kjøleskapsgrøt med bringebær og agavesirup

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista