Denne oppskriften gir ca. 20 boller, men lag gjerne dobbel porsjon da disse går unna.
Oppskrift
Plantebaserte kanelboller med havredrikk
Saftige og lune!
60 min
Antall:
Enkel
- Oppskrift
- Kjøp varer
Ingredienser
Kjøp ingredienserSlik gjør du det
Slik lager du deilige plantebasert kanelboller.
- Ha hvetemel, rørsukker, havredrikk, kardemomme og tørrgjær i en bakebolle. Elt deigen godt for hånd eller i en kjøkkenmaskin i 5-10 minutter.
- Tilsett kokos- og mandelsmør når deigen nesten er ferdig eltet, og elt videre til du får en jevn og smidig deig.
- Dekk bollen med plast eller Bees Wrap og la deigen heve i ca. 40 minutter (til dobbel størrelse).
- Ha deigen ut på en melkledd kjøkkenbenk og del i to like store deler. Lag så en pølse som du kjevler ut til et rektangel. Smør rektangelet med kokos-og mandelsmør før du drysser over rørsukker og kanel.
- Rull rektangelet sammen og del i ca. to cm tykke skiver. Legg bollene på et stekebrett med bakepapir og la dem etterheve til dobbel størrelse i 30-60 minutter.
- Stek kanelsnurrene midt i ovnen på 225 grader i ca. 10 minutter.
- Avkjøl på rist.
Alternative produkter
Hvetemel, siktet, 25 kg, økologisk, Berte Qvarn - 639.2 kr
-
+
Speltmel, siktet, 25 kg, økologisk, Norganic - 959.2 kr
-
+
Totalt kr

Plantebaserte kanelboller med havredrikk
Varer totalt kr