Oppskrift

Plantebaserte kanelboller med havredrikk

Saftige og lune!

60 min

Antall:

Enkel

Denne oppskriften gir ca. 20 boller, men lag gjerne dobbel porsjon da disse går unna.

Slik gjør du det

Slik lager du deilige plantebasert kanelboller.

  1. Ha hvetemel, rørsukker, havredrikk, kardemomme og tørrgjær i en bakebolle. Elt deigen godt for hånd eller i en kjøkkenmaskin i 5-10 minutter.
  2. Tilsett kokos- og mandelsmør når deigen nesten er ferdig eltet, og elt videre til du får en jevn og smidig deig.
  3. Dekk bollen med plast eller Bees Wrap og la deigen heve i ca. 40 minutter (til dobbel størrelse).
  4. Ha deigen ut på en melkledd kjøkkenbenk og del i to like store deler. Lag så en pølse som du kjevler ut til et rektangel. Smør rektangelet med kokos-og mandelsmør før du drysser over rørsukker og kanel.
  5. Rull rektangelet sammen og del i ca. to cm tykke skiver. Legg bollene på et stekebrett med bakepapir og la dem etterheve til dobbel størrelse i 30-60 minutter.
  6. Stek kanelsnurrene midt i ovnen på 225 grader i ca. 10 minutter.
  7. Avkjøl på rist.
- +
- +
- +
- +

Alternative produkter

Hvetemel, siktet, 25 kg, økologisk, Berte Qvarn - 799.00 kr

- +

Speltmel, siktet, 25 kg, økologisk, Norganic - 1199.00 kr

- +
- +
- +

Totalt kr

Et brett med veganske kanelboller på et bord
Plantebaserte kanelboller med havredrikk

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista