Oppskrift

Italiensk Pizza

Fantastisk pizza fra Molino Grassi!

10-15 min

Antall:

Middels

Ingredienser

500 g Pizzamel
500 g Emmer
10 g Tørrgjær
25 g Havsalt
650 ml Vann

Anbefalt pizzafyll:

Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

Deig

  1. Hell melet på en ren flate.
  2. Hell over 500 ml kaldt vann mens du blander i gjæren ( bruker du fersk gjær så må den smuldres inni).
  3. Kna deigen godt sammen i noen minutter.
  4. Tilsett salt og 100 ml kaldt vann, jobb med deigen til saltet har løst seg opp.
  5. Forsett å kna deigen mens du heller det resterende vannet over (50 ml).
  6. Form deigen til en ball og la den hvile i en oljete bakebolle.
  7. Dekk over med en fuktig klut, og la deigen hvile i ca. 3 timer.
  8. Kjevl ut deigen og legg den på et oljete stekebrett.
  9. Legg på ønsket fyll.
  10. Stekes på 220 grader i 10-15 min.
  11. Nyt!

Vi anbefaler at du har heller mindre fyll på enn mer!

- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +

Totalt kr

Italiensk Pizza

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista