Oppskrift
Italiensk Pizza
Fantastisk pizza fra Molino Grassi!
10-15 min
Antall:
Middels
- Oppskrift
- Kjøp varer
Slik gjør du det
Deig
- Hell melet på en ren flate.
- Hell over 500 ml kaldt vann mens du blander i gjæren ( bruker du fersk gjær så må den smuldres inni).
- Kna deigen godt sammen i noen minutter.
- Tilsett salt og 100 ml kaldt vann, jobb med deigen til saltet har løst seg opp.
- Forsett å kna deigen mens du heller det resterende vannet over (50 ml).
- Form deigen til en ball og la den hvile i en oljete bakebolle.
- Dekk over med en fuktig klut, og la deigen hvile i ca. 3 timer.
- Kjevl ut deigen og legg den på et oljete stekebrett.
- Legg på ønsket fyll.
- Stekes på 220 grader i 10-15 min.
- Nyt!
Vi anbefaler at du har heller mindre fyll på enn mer!
Totalt kr

Italiensk Pizza
Varer totalt kr