Oppskrift

Ismocca med kokoskrem

Ismocca er en iskaffe som er laget med en fantastisk kombinasjon av espressokaffe, sjokolade og melk. Sammen med kokoskrem og revet sjokolade på toppen får du en ismocca som er perfekt i sommervarmen.

Antall:

Middels

Dersom du ikke har mulighet til å lage espresso, kan du lage en annen stektbrygget kaffe. Jo sterkere kaffen er, jo mer kaffesmak får du på din ismocca.

Ingredienser

Kokossukker til topping
2 ss Sjokoladesaus
2 dl Melk
5 stk Isbiter
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

En god ismocca er aldri feil. Slik lager du en skikkelig god en hjemme:

  1. Lag espresso og ha over i et glass. Ha så i sjokoladesaus og bland godt sammen.
  2. Ha gjerne litt ekstra sjokoladesaus på innsiden av glasset som dekor.
  3. Ha ønsket mengde kokoskrem i en bolle og pisk den lett med en håndmikser eller visp. Tilsett så kokossukker. Smak deg frem til ønsket sødme.
  4. Fyll glasset med isbiter og hell over melk. Topp med kokoskrem og dryss over revet sjokolade for siste finish.

- +
- +
- +

Totalt kr

Ismocca med kokoskrem

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista