Oppskrift

Ismocca med kokoskrem

Ismocca er en iskaffe som er laget med en fantastisk kombinasjon av espressokaffe, sjokolade og melk. I denne oppskriften har vi brukt espressobønner fra Stavanger Kaffebrenneri som gir en meget fyldig smak. Sammen med kokoskrem og revet sjokolade på toppen får du en ismocca som er perfekt i sommervarmen.

Antall:

Middels

Slik gjør du det

En god ismocca er aldri feil. Slik lager du en skikkelig god en hjemme:

  1. Lag espresso og ha over i et glass. Ha så i sjokoladesaus og bland godt sammen.
  2. Ha gjerne litt ekstra sjokoladesaus på innsiden av glasset som dekor.
  3. Ha en ønsket mengde kokoskremen i en bolle og pisk den lett med en håndmikser eller visp. Tilsett så kokossukker. Smak deg frem til ønsket sødme.
  4. Fyll glasset med isbiter og hell over melk. Topp med kokoskrem og dryss over revet sjokolade for siste finish.

- +
- +
- +
- +

Totalt kr

Ismocca med kokoskrem

Varer totalt kr