Oppskrift

Hjemmelaget tomatketchup

Hva med å prøve å lage en god hjemmelaget tomatketchup nå i grillsesongen?

60

Antall:

Enkel

Ingredienser

1 dl Rørsukker
2 ss olivenolje
2 ss Tomatpure
1 stk Liten gul løk, finhakket
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. Begynn med å kjøre tomatene til en jevn blanding med en kjøkkenmaskin eller blender.
  2. Fres så løken i oljen til den blir blank og myk.
  3. Tilsett de moste tomatene, eplesidereddik, tomatpure og sukker (Smak deg frem)
  4. La blandingen småkoke på lav varme til den tykner. Dette tar ca. en time.
  5. Smak til med salt og/eller annet krydder av ønske.
  6. Kjør blandingen en ny runde i kjøkkenmaskin/blender.
  7. Avkjøl og ha fyll oppi en tett flaske eller glass.
  8. Holder i ca. 3 uker i kjøleskapet.
- +
- +
- +

Totalt kr

Hjemmelaget tomatketchup

Varer totalt kr

kategorier