Oppskrift

Hjemmelaget tomatketchup

Hva med å prøve å lage en god hjemmelaget tomatketchup nå i grillsesongen?

60

Antall:

Enkel

Ingredienser

1 dl Epleeddik
2 ss Olivenolje
2 ss Tomatpure
1 stk Liten gul løk, finhakket
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

1. Begynn med å kjøre tomatene til en jevn blanding i en kjøkkenmaskin eller blender.
2. Fres løken i oljen til den blir blank og myk.
3. Tilsett de moste tomatene, epleeddik, tomatpure og sukker (Smak deg frem)
4. La blandingen småkoke på lav varme til den tykner. Dette tar ca. en time.
5. Smak til med salt og/eller andre krydder du liker.
6. Kjør blandingen en ny runde i kjøkkenmaskin/blender.
7. Avkjøl og fyll oppi en tett flaske eller glass.
 
TIPS! Hvis du ønsker smaksette tomatketchupen med chili, pepper eller noe annet så er det bare til å prøve deg frem.
 
Holder i ca. 3 uker i kjøleskapet.
- +
- +
- +
- +
- +
- +

Totalt kr

Hjemmelaget tomatketchup

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista