Oppskrift
Hjemmelaget tomatketchup
Hva med å prøve å lage en god hjemmelaget tomatketchup nå i grillsesongen?
60
Antall:
Enkel
- Oppskrift
- Kjøp varer
Slik gjør du det
1. Begynn med å kjøre tomatene til en jevn blanding i en kjøkkenmaskin eller blender.
2. Fres løken i oljen til den blir blank og myk.
3. Tilsett de moste tomatene, epleeddik, tomatpure og sukker (Smak deg frem)
4. La blandingen småkoke på lav varme til den tykner. Dette tar ca. en time.
5. Smak til med salt og/eller andre krydder du liker.
6. Kjør blandingen en ny runde i kjøkkenmaskin/blender.
7. Avkjøl og fyll oppi en tett flaske eller glass.
TIPS! Hvis du ønsker smaksette tomatketchupen med chili, pepper eller noe annet så er det bare til å prøve deg frem.
Holder i ca. 3 uker i kjøleskapet.
Totalt kr

Hjemmelaget tomatketchup
Varer totalt kr