Oppskrift

Havrerundstykker

Sunne og saftige!

90 min

Antall:

Middels

KAN GODT FRYSES!

Ingredienser

150 g Emmer
50 g Tørrgjær
2 ts Rørsukker
1 ts Havsalt
6 dl Vann
Egg/ melk til pensling
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. Bland mel, havregryn, sukker, salt og tørrgjær i en bakebolle.
  2. Bland det tørre sammen med vann.
  3. Elt deigen godt i 5-10 min.
  4. Ha i olje.
  5. Elt deigen i 2-3 min, til den er glatt og smidig.
  6. Deigen kan godt være litt klebrig og fuktig da havregrynet vil svelle mer under heving.
  7. Dekk bakebollen og la den heve seg til dobbel størrelse på et lunt sted. (ca. 30 min)
  8. Ha deigen på et melet bord, del opp i like store emner (ca. 16 stk)
  9. Trill dem til boller og legg dem på et stekebrett med bakepapir.
  10. Pensles med melk eller egg, og kan pyntes med havregryn, valmuefrø, linfrø ol.
  11. Etterheves i ca. 30 min
  12. Stekes på midten i en forvarmet ovn på 220 grader i ca 10 min.
  13. Avkjøl på rist.
  14. Nyt!

*Anbefaler å bruke kjøkkenmaskin med eltekrok.

- +

Alternative produkter

Hvetemel, siktet, 25 kg, økologisk, Berte Qvarn - 799.00 kr

- +

Speltmel, siktet, 25 kg, økologisk, Norganic - 1199.00 kr

- +
- +
- +
- +
- +
- +

Totalt kr

Havrerundstykker

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista