KAN GODT FRYSES!
Oppskrift
Havrerundstykker
Sunne og saftige!
90 min
Antall:
Middels
- Oppskrift
- Kjøp varer
Slik gjør du det
- Bland mel, havregryn, sukker, salt og tørrgjær i en bakebolle.
- Bland det tørre sammen med vann.
- Elt deigen godt i 5-10 min.
- Ha i olje.
- Elt deigen i 2-3 min, til den er glatt og smidig.
- Deigen kan godt være litt klebrig og fuktig da havregrynet vil svelle mer under heving.
- Dekk bakebollen og la den heve seg til dobbel størrelse på et lunt sted. (ca. 30 min)
- Ha deigen på et melet bord, del opp i like store emner (ca. 16 stk)
- Trill dem til boller og legg dem på et stekebrett med bakepapir.
- Pensles med melk eller egg, og kan pyntes med havregryn, valmuefrø, linfrø ol.
- Etterheves i ca. 30 min
- Stekes på midten i en forvarmet ovn på 220 grader i ca 10 min.
- Avkjøl på rist.
- Nyt!
*Anbefaler å bruke kjøkkenmaskin med eltekrok.
Alternative produkter
Hvetemel, siktet, 25 kg, økologisk, Berte Qvarn - 865.00 kr
-
+
Speltmel, siktet, 25 kg, økologisk, Norganic - 1219.00 kr
-
+
Totalt kr

Havrerundstykker
Varer totalt kr