Oppskrift

Gulrotsuppe

Denne gulrotsuppen er både sunn og smakfull, perfekt for kjølige dager eller når du ønsker å nyte en lett, deilig måltid. Håper den faller i smak!

45 minutter

4:

Enkel

Server med et godt brød eller krutonger.

Ingredienser

1 stk Løk, økologisk
2 stk Hvitløksfedd, økologisk
1 stk Sjalottløk, økologisk
2.5 ss Olivenolje
800 g Gulrøtter, økologisk
300 g Poteter, økologisk
2 ts Manna salt
1 l Vann
5 dl Matfløte/kokosmelk
Smak av med salt og pepper
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. Finhakk løk, hvitløk og sjalottløk. Skrell og skjær gulrøttene og poteter i mindre biter.
  2. Stek all løken i olivenolje til den er blank, den skal ikke bli brun.
  3. Tilsett gulrøtter, poteter, koriander, spisskummen, og cayennepepper. Og la surre litt før du tilsetter vann og buljongterninger.
  4. La koke til gulrøtter og poteter er blitt myke, ca. 15-20 minutt.
  5. Hell suppen i en blender eller bruk stavmikser.
  6. Tilsett matfløte/kokosmelk og la småkoke i noen minutter til.
  7. Smak til med salt og pepper.
  8. Server med et godt brød eller krutonger.
  9. NYT!
- +
- +
- +
- +
- +
- +

Totalt kr

Gulrotsuppe
Gulrotsuppe

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista