Oppskrift

Hjemmelaget granola på 1-2-3

Hjemmelaget granola med kinesiske gojibær er en utrolig god start på dagen. Slik lager du det enkelt fra ditt eget kjøkken

60 min

Antall:

Middels

Bytt ut honning med lønnesirup for å få en helt vegansk granola.

Slik gjør du det

  1. Start med å blande sammen eplemost, honning, kokosolje og kokossukker i en kjele og varm under omrøring til alt er smeltet sammen.
  2. Bland sammen store havregryn, nøtter, kjerner og frø i en stor bolle. Hell over eplemostblandingen og rør så alt blir godt blandet (ønsker du mindre biter kan du grovhakke nøttene først).
  3. Ha blandingen over på en langpanne dekket med bakepapir. Fordel jevnt utover.
  4. Stek granolaen i ovnen på 150 °C i ca. en time. Ta ut langpannen hvert kvarter for å snu på blandingen. Da er du sikkert på at alt blir jevnt stekt.
  5. Når granolaen er ferdig stekt og helt avkjølt, vender du inn rosiner, gojibær og kokoschips.
  6. Oppbevar granoalen i et tett glass eller beholder. Du kan for eksempel bruke glasset til kokosoljen etter at du har tømt det.
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +

Rosiner, 250 g, økologisk, Manna Ikke på lager

59.00kr
- +
- +
- +

Totalt kr

Hjemmelaget granola
Hjemmelaget granola på 1-2-3

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista