FRI FRAKT PÅ HELE NETTBUTIKKEN!

Oppskrift

Hjemmelaget granola på 1-2-3

Hjemmelaget granola med kinesiske gojibær er en utrolig god start på dagen. Slik lager du det enkelt fra ditt eget kjøkken: Start med å blande sammen eplemost, honning, kokosolje og kokossukker i en kjele og varm under omrøring til alt er smeltet sammen. Bland sammen store havregryn, nøtter, kjerner og frø i en stor bolle.…

60

Antall:

Middels

Bytt ut honning med lønnesirup for en helt vegansk granola.

Slik gjør du det

Hjemmelaget granola med kinesiske gojibær er en utrolig god start på dagen. Slik lager du det enkelt fra ditt eget kjøkken:

  1. Start med å blande sammen eplemost, honning, kokosolje og kokossukker i en kjele og varm under omrøring til alt er smeltet sammen.
  2. Bland sammen store havregryn, nøtter, kjerner og frø i en stor bolle. Hell over eplemostblandingen og rør så alt blir godt blandet (ønsker du mindre biter kan du grovhakke nøttene først).
  3. Ha blandingen over på en langpanne dekket med bakepapir. Fordel jevnt utover.
  4. Stek granolaen i ovnen på 150 °C i ca. en time. Ta ut langpannen hvert kvarter for å snu på blandingen. Da er du sikkert på at alt blir jevnt stekt.
  5. Når granolaen er ferdig stekt og helt avkjølt, vender du inn rosiner, gojibær og kokoschips.
  6. Oppbevar granoalen i et tett glass eller beholder. Du kan for eksempel bruke glasset til kokosoljen etter at du har tømt det.
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
En pose med tørkede gojibær fra Manna.
- +
- +

Totalt kr

Hjemmelaget granola på 1-2-3

Varer totalt kr