Bytt ut honning med lønnesirup for å få en helt vegansk granola.
Oppskrift
Hjemmelaget granola på 1-2-3
Hjemmelaget granola med kinesiske gojibær er en utrolig god start på dagen. Slik lager du det enkelt fra ditt eget kjøkken
60 min
Antall:
Middels
- Oppskrift
- Kjøp varer
Ingredienser
Kjøp ingredienserSlik gjør du det
- Start med å blande sammen eplemost, honning, kokosolje og kokossukker i en kjele og varm under omrøring til alt er smeltet sammen.
- Bland sammen store havregryn, nøtter, kjerner og frø i en stor bolle. Hell over eplemostblandingen og rør så alt blir godt blandet (ønsker du mindre biter kan du grovhakke nøttene først).
- Ha blandingen over på en langpanne dekket med bakepapir. Fordel jevnt utover.
- Stek granolaen i ovnen på 150 °C i ca. en time. Ta ut langpannen hvert kvarter for å snu på blandingen. Da er du sikkert på at alt blir jevnt stekt.
- Når granolaen er ferdig stekt og helt avkjølt, vender du inn rosiner, gojibær og kokoschips.
- Oppbevar granoalen i et tett glass eller beholder. Du kan for eksempel bruke glasset til kokosoljen etter at du har tømt det.
Totalt kr

Hjemmelaget granola på 1-2-3
Varer totalt kr