Oppskrift

Glutenfritt brød med bokhvete og kulturmelk

Saftig og smakfullt glutenfritt brød.

Oppskriften er til 1 brød.

60 minutter

Antall:

Enkel

Server med most avocado, tomat, salt og pepper.

Slik gjør du det

  1. Skjær fiken i mindre biter og grovhakk nøttene, ha oppi en stor bolle.
  2. Tilsett havregryn, psyllium, bokhvetemel, solsikkekjerner, natron og salt i bollen.
  3. Hell oppi kulturmelk og honning. Rør godt til en klissete deig.
  4. Kle en brødform med bakepapir og hell i deigen.
  5. Dryss over salt og valgfrie frø om ønskelig.
  6. Stek nederst i ovnen i 175°C i ca. 60 minutter. Brødet skal ha en hard skorpe og ikke være klissete.
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +

Fiken, 250 g, økologisk, Manna Ikke på lager

79.00kr
- +
- +
- +

Totalt kr

Glutenfritt brød med bokhvete og kulturmelk

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista