Server med most avocado, tomat, salt og pepper.
Oppskrift
Glutenfritt brød med bokhvete og kulturmelk
Saftig og smakfullt glutenfritt brød.
Oppskriften er til 1 brød.
60 minutter
Antall:
Enkel
- Oppskrift
- Kjøp varer
Slik gjør du det
- Skjær fiken i mindre biter og grovhakk nøttene, ha oppi en stor bolle.
- Tilsett havregryn, psyllium, bokhvetemel, solsikkekjerner, natron og salt i bollen.
- Hell oppi kulturmelk og honning. Rør godt til en klissete deig.
- Kle en brødform med bakepapir og hell i deigen.
- Dryss over salt og valgfrie frø om ønskelig.
- Stek nederst i ovnen i 175°C i ca. 60 minutter. Brødet skal ha en hard skorpe og ikke være klissete.
Totalt kr
![](https://www.okoland.no/wp-content/uploads/2023/01/Glutenfritt-bokhvetebrod-med-kulturmelk-1920X1280.png)
Glutenfritt brød med bokhvete og kulturmelk
Varer totalt kr