Oppskrift

Glutenfrie scones

Perfekt om du vil ha en rask frokost bit, en deilig dessert eller noe å servere gjestene dine.

ca. 15 minutter

8 stykk:

Enkel

Server gjerne med pisket krem og syltetøy, eller en god ost og marmelade.

Ingredienser

0.5 ts Manna salt
50 g Smør
3.5 dl Yoghurt (min. 3% fett)
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. Skru på ovnen på 250 grader.
  2. Bland alle tørre ingredienser i en bolle (havregryn, bokhvetemel, psylliumfrø, rørsukker, bakepulver og salt).
  3. Tilsett smør, og bland sammen til en deig.
  4. Ha i yoghurt og bland sammen.
  5. La stå i ca. 5 minutter.
  6. Fordel deigen i 8 scones på bakepapir på et stekebrett. Topp scones med havregryn.
  7. Stek i 12-15 minutter i midten av ovnen.
- +
- +
- +
- +

Totalt kr

Glutenfrie scones
Glutenfrie scones

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista