Oppskrift

Glutenfri havregrøt

Denne varianten av havregrøt er helt glutenfri og passer for dem som følger et glutenfritt kosthold. Her finner du glutenfri havregryn, bokhvete og chiafrø, en god blanding som gir en næringsrik og mettende havregrøt.

10 min

Antall:

Enkel

Topp din glutenfrie havregrøt med honning og nøtter.

Slik gjør du det

  1. Skyll bokhveten grundig i kokende vann før du har den sammen med glutenfrie havregryn i en kjele. Tilsett chiafrø og melk.
  2. Kok opp grøten og la den småkoke under omrøring i ca. 15 minutter, til ønsket konsistens. Rør inn rosiner mot slutten.
  3. Grovhakk hasselnøtter og strø dem over grøten sammen med akasiehonning. Nyt frokosten!

Hvis du ser etter en enda raskere havregrøt bør du sjekke ut kjøleskapsgrøten vår.

- +
- +
- +
- +
- +

Totalt kr

En bolle med havregrøt på et bord omringet av nøtter, kokos og kanel
Glutenfri havregrøt

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista