Oppskrift

Glutenfri frossen ostekake med jordbær

En glutenfri frossen ostekake med jordbær og en knasende god kjeksbunn med smak av vanilje.

45 minutter

Antall:

Middels

Perfekt til fest da du kan forberede den noen dager i forveien og oppbevare den i fryseren.

Ingredienser

3 stk egg, økologiske
200 g naturell kremost
3 dl kremfløte
100 g smør, smeltet
400 g jordbær, økologiske
Jordbær til dekorasjon
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. Dele eggene. Ha eggeplommer i en skål og eggehviter i en annen skål.
  2. Ha rørsukker og vaniljesukker i lag med eggeplommene. Piske til røren er luftig og hvit.
  3. Etterpå har du i kremosten og fortsetter piske til røren er jevn.
  4. Piske fløten i en separat skål. Fløten skal ikke være for hard pisket.
  5. Vend ned fløten i røren.
  6. Pisk eggehvitene til fast.
  7. Bland eggehvitene forsiktig sammen med røren.
  8. Mikse jordbærene i en blender eller med en stavmikser til jevn.
  9. Rør ned jordbærene i røren.
  10. Smelt smøret.
  11. Knus vanilje kjeksene, rør ned smøret og fordel alt i en kakeform med avtagbar kant.
  12. Hell røren i kakeformen.
  13. La stå i fryseren i minst 4 timer (kan stå i frys i 3 måneder).
  14. Ta frem fra fryseren 30 minutt innen du skal servere kaken.
  15. Dekorere kaken med jordbær før servering.
- +
- +
- +

Totalt kr

Glutenfri frossen ostekake med jordbær

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista