Perfekt til fest da du kan forberede den noen dager i forveien og oppbevare den i fryseren.
Oppskrift
Glutenfri frossen ostekake med jordbær
En glutenfri frossen ostekake med jordbær og en knasende god kjeksbunn med smak av vanilje.
45 minutter
Antall:
Middels
- Oppskrift
- Kjøp varer
Ingredienser
3
stk
egg, økologiske
200
g
naturell kremost
3
dl
kremfløte
100
g
smør, smeltet
400
g
jordbær, økologiske
Jordbær til dekorasjon
Kjøp ingredienser
Slik gjør du det
- Dele eggene. Ha eggeplommer i en skål og eggehviter i en annen skål.
- Ha rørsukker og vaniljesukker i lag med eggeplommene. Piske til røren er luftig og hvit.
- Etterpå har du i kremosten og fortsetter piske til røren er jevn.
- Piske fløten i en separat skål. Fløten skal ikke være for hard pisket.
- Vend ned fløten i røren.
- Pisk eggehvitene til fast.
- Bland eggehvitene forsiktig sammen med røren.
- Mikse jordbærene i en blender eller med en stavmikser til jevn.
- Rør ned jordbærene i røren.
- Smelt smøret.
- Knus vanilje kjeksene, rør ned smøret og fordel alt i en kakeform med avtagbar kant.
- Hell røren i kakeformen.
- La stå i fryseren i minst 4 timer (kan stå i frys i 3 måneder).
- Ta frem fra fryseren 30 minutt innen du skal servere kaken.
- Dekorere kaken med jordbær før servering.
Totalt kr

Glutenfri frossen ostekake med jordbær
Varer totalt kr