Liker du surt godteri, kan du erstatte litt av appelsinjuicen med sitronsaft. Kan selvfølgelig også bruke andre bær!
Oppskrift
Gelésnop
Hjemmelaget gelesnop som er utrolig godt å kose seg med i helgen!
Antall:
Middels
- Oppskrift
- Kjøp varer
Slik gjør du det
- Press appelsinene til du har fått 2 dl appelsinsaft
- Bland saften, rørsukker, honning og gelatin, og la blandingen varmes sakte opp til gelatinen har smeltet og blandet seg ordentlig med væsken. Det skal ikke koke!
- Smak og kjenn om det er søtt nok. Ha i mer rørsukker til du synes blandingen er god og søt nok.
- Hell den så over i silikonformer eller i et fat med passe stor kant.
- Sett i fryseren i 10-15 minutter, og popp ut eller skjær opp mens de enda er halvfrosne.
- Bør oppbevares i kjøleskap, hvor de holder i ca. en uke.
Totalt kr

Gelésnop
Varer totalt kr