Oppskrift

Gelésnop

Hjemmelaget gelesnop som er utrolig godt å kose seg med i helgen!

Antall:

Middels

Liker du surt godteri, kan du erstatte litt av appelsinjuicen med sitronsaft. Kan selvfølgelig også bruke andre bær!

Ingredienser

1 ss Honning
3 ss Gelatin
2 dl Appelsinsaft (ca. 3 små appelsiner)
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. Press appelsinene til du har fått 2 dl appelsinsaft
  2. Bland saften, rørsukker, honning og gelatin, og la blandingen varmes sakte opp til gelatinen har smeltet og blandet seg ordentlig med væsken. Det skal ikke koke!
  3. Smak og kjenn om det er søtt nok. Ha i mer rørsukker til du synes blandingen er god og søt nok.
  4. Hell den så over i silikonformer eller i et fat med passe stor kant.
  5. Sett i fryseren i 10-15 minutter, og popp ut eller skjær opp mens de enda er halvfrosne.
  6. Bør oppbevares i kjøleskap, hvor de holder i ca. en uke.
- +
- +

Totalt kr

Gelésnop

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista