Oppskrift

Gallo Pinto

Til 4 pers.

Antall:

Middels

Dette er en veldig spicy rett, så pass på å tilpasse kryddermengden.

Ingredienser

Kokosris

2 dl Ris
2 dl Kokosmelk
2 dl Vann

1 ts Chili
1 ts Salt
0.5 ts Pepper
4 ss Olivenolje
1 stk Bønner
1 pk Fersk Koriander
1 stk Løk
2 fedd Presset Hvitløk
1 stk Grønn Paprika
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. Kok opp kokosmelk og vann.
  2. Tilsett risen og reduser varmen.
  3. La den koke under lokk på svak varme i 20min.
  4. Kutt grønnsaker og urter.
  5. Stek løk, deretter paprika og hvitløk i olje på medium varme.
  6. Tilsett spisskummen, chilipulver, salt, pepper, sriracha chilisaus (sterk) og olivenolje.
  7. Ha i bønnene og fersk koriander. (husk å ta vare på laken)
  8. Ha i noen spiseskjeer med lake fra bønnene.
  9. Surr litt på medium varme.
  10. Bland så risen sammen med bønneblandingen.
  11. Nyt!

- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +

Totalt kr

Gallo Pinto

Varer totalt kr