FLAKSALT PASSER BEST!
Oppskrift
Foccacia
Lun og smakfull!
Antall:
Middels
- Oppskrift
- Kjøp varer
Slik gjør du det
Deigen:
- Forvarm ovnen til 220 grader.
- Sikt mel.
- Bland mel, gjær, sukker og salt.
- Tilsett honning og fingervarmt vann – deigen skal vær klissete!
- Ha finhakkede soltørkede tomater i deigen.
- Hev deigen i ca 1 time under plast og håndkle.
- Hell deigen over i en papirkledd langpanne.
- La deigen hvile i 15 min under plast.
- Skjær foccacia før steking (ikke skjær gjennom den).
- Dupp fingrene i olje og lag hull jevnt over hele deigen.
- Hell over oljeblandingen og dryss over med flaksalt.
- Stek i midten av ovnen i ca.15-30 min til du har fått en gylden skorpe.
- Nyt!
*La deigen heve litt lengre ved bruk av bare 1 pk tørrgjær.
Oljeblanding:
- Bland olivenoljen sammen med de tørkete urtene.
Alternative produkter
Hvetemel, siktet, 25 kg, økologisk, Berte Qvarn - 799.00 kr
-
+
Speltmel, siktet, 25 kg, økologisk, Norganic - 1199.00 kr
-
+
Totalt kr

Foccacia
Varer totalt kr