Oppskrift

Chocolate Chip Cookies

Chocolate Chip cookies nytes med en gang mens sjokoladen enda er myk, sammen med et glass melk eller en kopp nytraktet kaffe.

10

Antall:

Middels

Deigen kan settes i kjøleskapet hvis du ønsker ferske kjeks flere dager på rad.

Ingredienser

1 ts Natron
2.4 dl Opphakka nøtter (valgfritt)
2 stk store økologiske egg
2.4 dl smør
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. Bland sammen sukker og smør til krem i en kjøkkenmaskin.
  2. Mens kjøkkenmaskinen jobber så kan du blande mel, natron, vaniljesukker og salt i en bolle.
  3. Når smør og sukker er blitt mykt som krem, tilsettes et egg om gangen, mens kjøkkenmaskinen går. Deretter blander du inn melblandingen.
  4. Sjokolade og eventuelt nøtter kan du tilsette til slutt og røres inn med en slikkepott/sleiv.
  5. Når du har prøvesmakt litt på deigen og er fornøyd med resultatet, finner du frem to spiseskjeer og plasserer kakene på et brett. Her kan du selv bestemme størrelse, men vi pleier å bruke en spiseskje per kjeks og fordeler ca. 12 stk på et brett. Da får du i denne oppskriften ca. 20-24 kjeks.
  6. Stek kjeksene midt i ovnen på 175-180 grader i ca. 10 minutter.
- +
- +
- +
- +
- +
- +

Totalt kr

Chocolate Chip Cookies

Varer totalt kr