Oppskrift

Chili sin carne

Chili sin carne er den kjøttfri varianten av klassikeren chili con carne. I denne oppskriften er kjøttet erstattet med digge grønnsaker, bønner og kikerter. Dette blir en chiligryte som er rik på smak og som garantert vil bli en favoritt hos store og små. Perfekt hverdagsmiddag!

40 min

Antall:

Enkel

Ingredienser

400 g Kikerter
2 ts Tomatpuré
2 stk Gul løk
2 stk Gulrot
2 stk Rød paprika
1 stk Rød chili
4 fedd Hvitløk
Rømme
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

Slik lager du chili sin carne.

  1. Legg bønnene i bløt over natten, skyll dem godt og kok dem i 30 minutter før bruk.
  2. Grovhakk løk, gulrot og paprika. Finhakk chili og hvitløk.
  3. Ha olje i en gryte og stek grønnsakene til de er blanke.
  4. Dryss over spisskummen, malt koriander og chilipulver. Bland godt sammen.
  5. Tilsett hakkede tomater og tomatpuré og la det hele få et oppkok. La det småkoke i ca. 10 minutter til gryten har fått ønsket konsistens.
  6. Ha i skylte kidneybønner og kikerter og smak til med salt og pepper.
  7. Server gryten med tortillachips og rømme. Vi syns disse tortillachipsene med salt er ekstra gode.

 

- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +

Totalt kr

Et par hender som lager chili sin karne. Det er et bord full av mat med en gryte med chili sin carne i midten av bordet.
Chili sin carne

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista