Oppskrift

Brytebrød

Smaksfest uten like!

25 min

Antall:

Middels

VED Å BRUKE ULIK TOPPING FÅR DU DEKORATIVE BRØD!

Slik gjør du det

  1. Ha vannet (ca. 40°C) i en bolle.
  2. Tilsett salt, sukker, tørrgjær og krydder.
  3. Sikt i melet.
  4. Elt deigen godt – den skal være smidig.
  5. Hev deigen til dobbel størrelse.
  6. Trill ut små boller/brød og dypp dem i flaksalt, frø eller grovt mel.
  7. Sett dem sammen på et stekebrett.
  8. La brødet heve i 10-15 min undet et klede.
  9. Stekes på 190°C i ca 25 minutter.
  10. Nyt!

*Hvor mye krydder du ønsker å bruke er opp til hver enkelt

- +
- +
- +

Alternative produkter

Hvetemel, siktet, 25 kg, økologisk, Berte Qvarn - 799.00 kr

- +

Speltmel, siktet, 25 kg, økologisk, Norganic - 1199.00 kr

- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +

Totalt kr

Brytebrød

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista